Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nekem meg volt a tegnapi Mol záró vétel, amelyet ma záróban eladtam. Sajna kevés volt (egy kisebb részét délelőtt 15860 már eladtam), de így is jó volt.
Én pl igen, de inkább MOL-t meg talán OTP vettem volna, de richit is jónak láttam. És ma dobtam volna, szóval ilyen kis hep körre gondoltam, de e már a mult.
Állítólag MSCI index átsúlyozás miatt volt a hó végi lekötés. Kíváncsi vagyok szaladnak-e venni olcsó papírokat az emberek és mennyit megy vissza a tegnapi beadásból. Azt írták többen, ha itt lettek volna vettek volna leárazott részvényeket.Meglátjuk
Bocsi a helyesírási hibákért :)
Viszont a szélesedő alakzat (volatilitás) bizonytalanságra utal, bár nem "tankönyvi" az alakzat,
de ezért is várom lefelé a BUX-ot.
A "jó" hírek már mindenki számára elérhetően a parketten vannak...
Érdekes ez a lefelé szélesedő alakzat,
kiváncsi leszek merre lép ki belőle,
mindenesetre én lefelé várom (osztivágások, nyakunkopn a nyár és stb.),
nyári le-(fel?-)csorgás lesz, vagy egy (-két?)szép napon beadnak mindent és végre megnézzük a 25k környékét?
A bux-ban nincsenek a környéken rések, elenben a hatival, a "buta" kamattartalom változások miatt, ezért "egyszerűen" csak vissza fognak előbb-utóbb töltődni.
Reggel rajzoltam napos Buxot. Szélesedő alakzat tetején van, a csönókkenő tetőkre húzott csökkenő trendvonalnál. Tegnap egy sírkő dojit rajzolt ott naposon.
Tegnap a BUX jelentősen átlag alatti forgalommal közel 700 pontot emelkedett.
A Fitch órákkal a zárás után jelentette be a felminősítést.
A többség valószínűleg kivárt a pénteki kereskedésben, hogy mi lesz az irány, ezért lehetett az átlag alatti forgalom.
Viszont kevesek vettek mint az állat.
A nagy kérdés az, hogy ők vajon csak kockáztattak vagy tudtak vmit?
(Régóta úgy vélem, hogy az egész tőzsdézés leglehúzósabb része az információval való trükközés, erről szól a késleltetett adatszolgáltatás, hogy nem látják az egyszerű befektetők rendesen az ajánlati könyveket, stb.)
Észrevettétek, hogy ha nem nyitunk jelentos minuszban a határidő réssel nyit és szigetet képez? Haigy lesz és nem tölti vissza az nagyon erős long jelzés! Sokan fognak shortot zárni, komoly emelkedésnél kényszer likvidálások is lesznek! Persze feltételezve, hogy magasan nyitunk és tartjuk is az emelkedést!
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!