Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Több, vitatható kormányzati döntés ellenére a makrogazdaságot tekintve rövid távon nem vagyunk pesszimisták mondja Szabó László, a Concorde Alapkezelő elnöke és Bilibók Botond, a cég vezérigazgatója.
A világban egy vontatott, lassú, válságokkal tarkított növekedésre kell felkészülni.
A 2008-as válság kezelése érdekében bevetett egyre brutálisabb monetáris gyógyszerek hatása kifulladni látszik. A nullára levitt kamatok eredménytelensége miatt számos jegybank (EKB, svájci, dán, svéd, japán) már a korábban elképzelhetetlen negatív kamatok alkalmazásával próbál pozitív reálgazdasági hatásokat elérni.
Mind a világ fejlett részein alkalmazott extrém monetáris kamatcsökkentések, mind a dinamikus növekedést támogató kínai hitelspirál azt jelzik, hogy a világgazdaság mozgásba tartásához egyre súlyosabb mellékhatásokkal járó gyógyszerek alkalmazására van szükség. Mivel a mellékhatások súlyossága lassan megközelíti az eredeti betegség tüneteit, világos, hogy további alkalmazásuk a végtelenségig nem folytatható.
Már évek óta megy az ötletelés, hogy árjegyző kéne a hatiba, de nem látom, hogy bárki is ráharapna.
Az 50 pontos spread soknak tűnik mondjuk a 7,5 pontos Random jutalékhoz. :)
Hatiban nem vészes,annyit megér,hogy bármikor legyen vevőd,vagy eladód.0,2 % a mostani árfolyamon,míg mondjuk egy mol certiben 4%,de vannak nagyobbak is.
Csak egy jegyző kéne hozzá,mint a certikben.Ez lenne a likviditás növelésének a legegyszerűbb módja.
Persze nem az ottani spreaddel!))
De egy ötven pontossal már tökéletesen kiegyeznék!
Szerintem nagyobb baj,hogy kevesen ismerik a hatit.Ha rákérdeznél lótépé vagy mol topikban,csak néznének ,hogy te miről beszélsz.Azt sem tudják,hogy mire jó.
Régebben írtam oda sokat,ment naphosszat a sírás,hogy jajj,bukó így,bukó úgy.Aztán rákérdeztem,miért nem fedezed le hatival?
Ne tudd meg,milyen válaszokat kaptam.))
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!