Azta, betették közkézbe...Ki a fene jött be tulajnak már megint, mert azt ne mondjátok, hogy kisbüfik vették meg ezt a mennyiséget! Részvénykönyvet nézni kéne...
Ez a Petike csinálhatna már valamit! Ez a legjibb eddig, higy ki sem nyitott! Kellett a lóvé a Főpolgi kampányra. Így az osztalék buliból is kihagytak minket! 😡
Egyszerűen annyi az oka hogy a BIF-be most fektettem be, hogy most volt meg egy elfogadható beszállási pont és az erre szánt keret az első pakk megvételéhez. Az Állami Nyomdában bőven megdupláztam a befektetésem az elmúlt 8-9 hónapban (2.000HUF alatt kezdtem el beszállni), abban pl. nagyobb lehetőséget láttam korábban és be is jött. Más szóval egyéb részvényekbe ment eddig a pénz. A kiosztalékolások az osztalékos papírokból most adtak lehetőséget beszállni más papírokba is, mint amelyek eddig a portfóliómban voltak, illetve a 2027/Q2 és 2032/J állampapírok 7.00%-os illetve 7,9%-os éves hozama mellett az állampapír hozamok egy része is szabaddá vált inkább további részvények vásárlására. A BIF idén nem fizet osztalékot, így a cég értéke ennyivel is nő, és a felspekázott árszintről szép lassan visszajött az ás az 500 HUF-os tartományba. Egyelőre stabilan csak 1.000.000 HUF-ot tartok benne, a többivel speka lesz, de a portfóliót év végéig max. kb. 2.500.000 HUF-ig húzom fel........ Befektetési időtáv: 3-5 év A részvény árával kapcsolatos konzervetív és optimista várakozásom ---> konzervatív optimista 2027 H1 vége: 900-950 HUF 1.200 HUF 2029 H1 vége: 1.250-1.300 HUF 1.500 HUF
Rossz a kérdés. Itt nem az számít megindulásnak, ha emelkedik 10%-ot, hanem ha belevesznek 100.000 db-ot. Pici a valós közkéz, üres a könyv, könnyű az árfolyamot ide-oda pakolgatni. Csak a mennyiség számít. ;)
Speka lehet, valóban. Az osztalék azért elég messze van, nem hiszem, hogy már ilyenkor amiatt vennék. A dátum talán fontos, ha valami hírt hoznának ki, ami választások előtt bezavart volna, az lehet esetleg indok. (A wabi-nál is a Posta biztosítós hírt várom.) Mindenesetre olyat rég láttam a BIF-nél, hogy mégy 17.09.-kor vették.
Ugyanaz lesz mint multkor.. Valaki vagy szépen elkezdi ovatosan oszti reményében gyűjteni, vagy egy speka kezdi ovatosan felhúzni.. Kis összeggel mindenképp érdemes ezen a szinten gyűjteni. De vigyázz mert eladni nehéz bukó nélkül.. 514 vagy 480 ugyanaz kb.. Szóval ovatosan érdemes gyűjteni de akkor osztalékremènyre játszol...
ez komoly? valakik chartot rajzolnak egy ilyen részvényre? ne mááá. Egy ilyen cég oda rakja a nyereséget ahova akarja, ott tartja az árfolyamot ahol akarja. A nagy részvény pakkok sem a tözsdéröl mennek.
BIF tulajdonosok topikja