Nekem is kezd viszketni az ujjam. A 390-es nagy vevőnk nem lehet túl boldog, se osztalék, se árfolyamnövekedés eddig. Fordulnia kéne a rv-nek innen valahonnan.
https://invst.ly/14sv-k Ezzel meg mi történt, kezd nagyon gáz lenni. 800-ról le 500-ra nem semmi és ki tudja hol áll meg. Mondjuk az biztató lehet, hogy a könyvben az utolsó eladó az 5. helyen 480-on áll.:((
Neked lett igazad Pali, jól kiszúrtad a spekázást. Eddig ez nem volt a BIF-nél jellemző, engem ez tévesztett meg. Meglátjuk, hogyan alakul, de azért valakinek 390-en 12 millió db vétel megérte, ez bíztató lehet a jövőre nézve.
Hát nem..Most van ott ahol szerintem osztalék meg spekázás nélkül lenni kell 470-520 közt..Innen lehet újra építkezni majd.. Jövőre valószínű már lesz osztalék is..
Köszi az ábrát, valóban ez a helyzet! Új nagytulajunk sem örülhet, főleg, hogy a jegyzőkönyv alapján ő legalább a 10 Ft-os osztalékot megszavazta volna. Egyébként tudjuk ki ő? (Tudom, el kellett volna mennem a kgy-re, de nem tudtam elszakadni.)
BIF tulajdonosok topikja