És az sem, hogy relatíve nagyobb pakkok kezdenek megjelenni 260 és 270 között. Mintha itt akarnák tartani az árfolyamot. Kérdés: ez a CECE átsúlyozás miatt, vagy esetleg más okból történik - persze lehet, hogy rosszul látom.
250-ig ha beköt ma, akkor itt átbaxás esete forog fenn... Féléves jelentés alapján 300 körül illene bóklásznia alsóhangon. Majd vizsgáljuk meg néhány hónap múlva a mai/tegnapi kereskedési napokat sztem! :-))
Bocs, de ezt most nem értem. Mi köze az árfolyamnak a kölcsöntörlesztés befejezéséhez? Majd 12 milliárdot törlesztettek! Nem ez elmúlt 1 évi forgalomból, az is biztos.
Igen, ezt beszéltük, hogy kereszt-törlesztenek. Szépen letolták viszonylag kevés pénzből (bár az utóbbi hónapok forgalmához képest nem olyan kevés), kíváncsi vagyok még erre a hétre.
A 300+ árfolyamnak egy időre lőttek. A 290 nem reménytelen innen még, de tényleg fordulnia kellene hozzá. Talán jön egy önkéntes hamarosan, aki pár darabbal belekap marketing szempontból... Sose lehet tudni! Ez a BÉT:-)))
Hát, nem gondolom, hogy büntetőjogi felelősség mellett félrevezető adatokat közöltek volna a féléves jelentésben - értelme sem lett volna, hiszen mindent nyugodtan ráfoghattak volna a veszélyhelyzetre, amit nem tettek. Vagyis én is azt gondolom, hogy fundásan valószínűleg (legalábbis ezen vonalon) minden rendben van. Persze más disznóságok lehetnek a háttérben, mint a legtöbb BÉT cégnél, bár ez a BIF esetén nem jellemző, illetve eddig (az elmúlt 3 évben, mióta követem) nem volt jellemző.
BIF tulajdonosok topikja