Nem hiszem, hogy olyan sok beragadt kicsi lenne 300 fölött...Egy-két nagyobb forgalmú napra emlékszem, még év elejéről, de amúgy ez talán nem ad okot aggodalomra.
Mindenképpen 250 alá kell vinni úgy tűnik. Holnap délelőttre marad a nemes feladat valszeg. Nekem jól jönne akár még olcsóbban is, de vannak itt bőven olyanok akik életükben először 300 felett vettek bele és az illikviditásban bíztak eddig. Ha túl sok a csalódott részvényes az a későbbi emelkedés gátja lesz...
Igen, az éppen a bif árára reflektálás volt. Egyébként tréfa. Ha a bifhez viszonyitjuk akkor 3000 a célár. Ami persze vicc, de éppen ilyen vicc bif 300.
Versenytársakhoz igazítva 30 forintot ér funda alapján. Nagyok harminc felett nem fogják venni. Az egyik legröhejesebben túlárazott részvény. Bottal se merném piszkálni. Amúgy jó cég, csak túlárazott.
Még péntekig van ideje a CECE-nek a vételre. Szerintem arra időzítenek. A valós közkéz nagyon kicsi, illikvid is, ezért elég könnyű kontrollálni. Ami kapaszkodó az a funda, ebből következően az osztalék, és a 250-es vétel, ezek támasztják már alulról rendesen. Persze rövid távon még kicsit leszúrhat, de ha semmi nem változik, itt már nagyon jó vétel. Poziból beszélek természetesen.
250-ért vettek otc-n nemrég giga pakkot, én mondjuk nem tapsikoltam örömömben akkor sem. Csak nem odáig kell minmum visszatolni tőzsdén is??? Az csúnya művelet lenne azért. Egyébként ennyi eladó combosabb pakk sosem volt még a könyvben szétszórva valóban forintonként gyakorlatilag. Lehet, hogy a tegnapi/mai vételek 1-2 év múlva hoznak csak látható hasznot.
BIF tulajdonosok topikja