"Békemenet", avagy kiállás a korrupció és pedofilsimizés mellett
https://index.hu/belfold/2018/02/26/marcius_15-en_ujra_bekemenet_lesz/
"Március 15-én újra Békemenet lesz"
.
több millióan lesznek. a kossuth téren. külföldről buszoztatottak mennyien lesznek? :)
Tudsz te még ennél nagyobb baromságokat is! Uszításban és rágalmazásban! Minden ami a szocializálódásodon ívül esik kiírtandó? Neurózisod irigylésre méltó!
Utálják is őket rendesen. "A legnépszerűtlenebbek...A legkevésbé rokonszenves politikusok sorrendben, Kendernay János (LMP), Keresztes Lóránt László (LMP), Schmuck Erzsébet (LMP), Sneider Tamás (Jobbik), és Toroczkai László (Mi Hazánk Mozgalom). Mindannyian 30 pont alatti szimpátia-indexszel rendelkeznek, sőt Toroczkaié 20 átlagpont alá süllyed. Toroczkai nemcsak a teljes népességben, hanem az ellenzéki szavazók, valamint az ismeretlen preferenciájúak között is messze a legkevésbé rokonszenves nem kormánypárti politikus az Idea Intézet felmérése szerint."
Ez az ellenzék most is a saját levében tobzódik! Nekik csak az a fontos, hogy az ellenzék beszéljen a médiában! Mindegy, hogy mit hazudnak, csak az ő hazugságaikat kövesse a választásra jogosult!
2006-ról neked csak a történelemhamisításod jut mindig az eszedbe! Hol tanítják már 2006-ról ezt a kitételt! Genderisztánban elképzelhető, hogy haladnak a korral és tovább hamisítják a történelmet!
Kíváncsi leszek, ha a békés menet tényleg megint felgyújtja budapestet (behelyettesíthetö sok más, már megtörtént apró citással), türi majd a nép, vagy körbeállja Zsoltikát, és "meglátjuk, mi lesz, zsolti"? Azt nem tudom, mikor, de hogy nem szép vége lesz (zsoltinak is), az nagyon valószínü.
"Békemenet", avagy kiállás a korrupció és pedofilsimizés mellett
"Március 15-én újra Békemenet lesz"
.
több millióan lesznek. a kossuth téren. külföldről buszoztatottak mennyien lesznek? :)