"Békemenet", avagy kiállás a korrupció és pedofilsimizés mellett
https://index.hu/belfold/2018/02/26/marcius_15-en_ujra_bekemenet_lesz/
"Március 15-én újra Békemenet lesz"
.
több millióan lesznek. a kossuth téren. külföldről buszoztatottak mennyien lesznek? :)
Amikor ez a téma előjön,mindig a média jut eszembe: ott is ugye mekkora hőzöngés van a ballibek felől,hogy "a fidesz megszerezte a teljes magyar médiát!!!",aztán elkezdem számolni az ellenzéki médiumokat: 1;RTL KLUB 2; ATV 3;Hír tv 4; index 5; 444.hu 6; direkt36 7; 24.hu és arra jutok,hogy miről is beszélünk??? Szóval azért,mert eddig óriási ballibb túlsúly volt a média piacán,amit most kb.50-50%-ra felhoztak Orbánék,az még nem jelenti azt,hogy eltűntek a fékek ellensúlyok! Ugyanezt gondolom az általad felsoroltakról is.
Csak hogy tisztázzuk! Természetesnek veszed, hogy nincsenek fékek és ellensúlyok és az ügyészség, a bankfelügyelet, az adóhivatal és a titkosszolgálatok a mindenkori hatalom akaratának végrehajtói, nem pedig független intézmények.
Csak hogy tisztázzuk: a Quaestror a kb.15 éves működése alatt 10 évet működött a baloldali kormányok felügyelete alatt,és 5 évet a fidesz alatt.Ezek után azt kijelenteni,hogy a Quaestor a fidesz bűne erős túlzás.Túl sok ballib propagandát olvasol...
egyébként bőven elég 5 millió ember egy ekkora országba sőt, 5 millió még jól is élhetne és úgy is jönnek a robotok:) tudom, ezt senki sem hiszi itt, pedig de
egyébként bőven elég 5 millió ember egy ekkora országba sőt, 5 millió még jól is élhetne és úgy is jönnek a robotok:) tudom, ezt senki sem hiszi itt, pedig de
"Békemenet", avagy kiállás a korrupció és pedofilsimizés mellett
"Március 15-én újra Békemenet lesz"
.
több millióan lesznek. a kossuth téren. külföldről buszoztatottak mennyien lesznek? :)