Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Valahogy a MOL elvesztette jelleget, ami a reszvenyarazast illeti, kellett ez az alapitvanyosdi, mint mokusnak az erdotuz. Richter gratula, ujra elkaptad! MOL ott rohadjon meg a TBESZ-en, de jo lenne mar ha a lezart devizapozik nyerojet nem szorakozna az olajos ceg. Na, de majd lesz rendkivuli osztalek es kilovunk...vagy 2340-ig:)
Az egész sorozat nagyon jó volt. Kedvenc részem a vége, amikor Lord Meldrum már legatyásodva a nagyszerű kilátásokkal teli 1929. évre emeli a poharát. :D
Amit tőlünk raboltak, azt tudnák arra a célra költeni, de én még adnék szívesen egy keveset abból is, amit átmenetileg méltóztattak nálam hagyni. Jó célra bármikor. :)
Persze nem pontos, nem igazi rablás ez, hisz fizikai erőszak nélkül történt egyelőre...
Azt ugyan nem tudtam, hogy akár három fordulós is lehet, csak annyit, hogy az EU nem hagyta jóvá. Tehát visszautasítottam. Élhetett a várt lehetőséggel más. Azóta megkaptam a Pfizert!
Backtest és ami mögötte van