Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Nem bannam ha igy lenne, nem szeretnek betonkemeny kertet mar juliusban. Tavaly nem tudtam annyit locsolni, hogy egy csavarhuzot leszurjak 3-5 centi melyre…
Igazságszolgáltatás tekinzetében amíg polt a főszügyész addig arról nem lehet beszélni, de van más is, igazából ide pénzt nincs miért utaljon az EU, mert a minden kriténiumnak megfelelő kormányzás csak is a fidesz, orbán nélkűl lehet megvalósítani.Minden határozataikkal, törvényeikkel földbedöngölik a demokráciát.
Nekem pedig van mogyoró, avagy salotta hagymám. Ez olyan, hogy a tetején hozza augusztusban a kicsiket, amik maguktól leesnek, így mostanra már aratható. . Akit érdekel, vannak dughagymáim, ingyen elvihető!
Ha érdekel, kajsziban zard fajta. Állítólag pár napja is bimbós volt, amikor ugyanott a magyarok teljes virágzásban vagy utána. Mondjuk úgy olvastam nehezen beszerezhető.
Visszatérve az időjárásra, idén azt vettem észre, hogy nyugatiasabb a légáramlás. Az elmúlt években rendre erős déli szél fújt tavaszonta, most pedig inkább nyugat-délnyugati szél van zömében. Ha ez így marad, akkor idén jóval csapadékosabb év lesz...
Backtest és ami mögötte van