Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
https://www.portfolio.hu/uzlet/20220928/megint-egyre-csunyabb-ami-a-tozsdeken-tortenik-569497 ,,Hirtelen nagyot rántottak a tőzsdéken, a DAX percekkel ezelőtt még 2 százalékos mínuszban volt, ehhez képest most csak 0,5 százalékos az index esése. A hirtelen hangulatjavulás elsősorban annak tudható be, hogy a Bank of England közölte, hogy hosszú lejáratú brit államkötvényeket fog vásárolni "bármilyen szükséges mértékben", hogy helyreállítsa a rendet az angolszász kötvények piacán, amelyek árfolyama zuhant, hozama pedig az egekbe szökött, mióta a kormány nagyszabású adócsökkentéseket jelentet"
Köszönöm. Gyűjtögetem a témákat, előbb-utóbb fogok is rá időt szánni. Bár kissé rosszul fogalmaztam: nem állítom, hogy többet nem fektetek be a béten, de az biztos, hogy nem magyar brókeren keresztül. Esetleg ha VF nem csinál egy harmadik kisbüfi megmentést/átbaszást. ;)
Bétes karrierem lezárva. Tegnap kiutaltam mindent a Randomtól. Ezzel szinte az összes bux shortot is zártam. Egy apró TBSZ maradt, azon még pár konti short (sztem még mindig nem long...), de ezt nem törtem fel, marad Ersténél, amíg ingyenes a számlavezetés. Ha valóban így lesz addig, amíg ígéri, akkor éppen lejár addigra. Ha változtat közben idő előtt a feltételeken, akkor azt is elviszem onnan, akár úgy is, hogy adózok, ha kell, de nem hagyom náluk.
Nincs semmi vételem a tőzsdén, teljes partvonal. A bejövő pénzeim úgy folynak el, hogy már azt is elköltöttem ami még nincs is a kezemben :) Karácsony már a vidéki kis házban lesz :)
Kolléga, te vagy az, aki ezt a csengőt nyomod megállás nélkül. Belenéztem becsszóra a dolgok mélyére ásó topicodba is, de ott sem találtam meg az igazságot. És ki az a "mi", akik "tudunk"? Vagy ha irónia volt, akkor ok. De tartok tőle, hogy nem.
Backtest és ami mögötte van