Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Igen, van benne olyan, amit meg anno nekem is igy tanitottak:) No, de viccet felreteve, nagyon csunya matek egyelore ez a vallalati hitelezes…also hangon 600-700 bazispontos felar a tortenet finanszirozasi oldalon, azt pedig majd mi fizet(het)juk.
Átnéztem ezeket az intézkedéseket. A lakossági hitelezés nagyon le fog lassulni és a betéti kamatok is emelkedni fognak. A vállalatoknak viszont tuti azért nyomják az olcsó likviditást, hogy ne kezdjenek elbocsátásokba. A mai 3 lépés viszont kifejezetten ortodoxnak tekinthető, ami üdvözlendő...
Tegnap az OPEC termelés vágásra vették, ma meg az EU energiapiaci intervenció miatt adják. Majd holnap meg megint tépik valamire. Én arra számítok továbbra is, hogy 90-100 között fog maradni...
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Akármekkora is a szentimentfelmérések pesszimizmusa, számomra nagyon úgy tűnik, hogy bizonyos kérdésekben továbbra is döbbenetesen optimista a befektetői társadalom, és sokan gondolják azt, hogy a 2021-es év késői tavaszától tartó világgazdasági romlás csak rövid ideig fog tartani, és utána újra jó idők jönnek. Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. https://www.portfolio.hu/befektetes/20220830/ez-most-a-tozsdek-legnagyobb-problemaja-meddig-tarthat-az-illuzio-563915 Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Az eddigi személyes tapasztalataim a jelenlegihez hasonlóan nagyot eső piacokról, hogy a trendforduló és a medvepiac vége mindig extrém rossz befektetői hangulatban érkezett meg. Olyankor, amikor a befektetői társadalom tetemes többsége úgy gondolta, hogy itt már minden egyszer és mindenkorra elromlott. Nem pedig azt, hogy a különféle romlások és azok hatásai csak átmenetiek… Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
Backtest és ami mögötte van