Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Egyszer régen, arról beszéltem h kevés a fizetése a rokonomnak, de nagyon spórolós. A házi nénim akkor azt mondta: Spórolni is csak abból lehet ami van :) Megmaradt bennem ez a mondat. Nagy igazság. . A jó időkben nem spóroltak, most meg már nem igen fognak tudni, csak megszorítani.
Igen, am ha nem alapitvanyozzak ki a nyereseget, akkor erre nem lenne szukseg… De a multon ne ragodjunk, azon valtoztatni nem lehet. Szamomra ez a dontes is azt sugallja, nagy budos locerka lesz itt, nem pedig EU penz. Imadni fogjuk a magas inflacio-recesszio egyuttest…
Micsoda szerencse, hogy ennyi év után " kezd kevésbé ostoba lenni az MNB " :DD . Amúgy igazad van, nézzük a jó oldalát mindennek. Szeretem h reálisan, de mégis optimistán szemléled a világot.
Én még kivárok. 1. az EKB kamatot fog emelni, ami adhat egy kis kraftot az eurónak 2. Emiatt: https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220831/kulfoldiek-is-vehetik-az-mnb-uj-diszkontkotvenyeit-564353 Az MNB keményvalutát akar bevonzani az országba. Lehet lesz egy pár bátor, aki látva a magas forint kamatot és a relatív gyenge forintot beugrik a jegybanki kötvénybe. Ez hozhat forint erőt. ( Ez az intézkedése egyébként jó. Kezd kevésbé ostoba lenni az MNB mint eddig volt...)
Erre válaszul az OPEC meg majd megemeli a kitermelés csökkentést. Bidennek előbb elfogy a piacra dobhat olaja, minthogy az OPEC teljesen leállítaná a kitermelést. Szóval nem kell ezt annyira komolyan venni szerintem...
Backtest és ami mögötte van