Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
"A Societe Generale stratégája, Manish Kabra szerint egy, az 1970-es évekhez hasonló inflációs sokk következtében akár további 33 százalékkal, a 2 525 pontos szintekre is zuhanhat az S&P 500 értéke. Az 1970-es évek piaci körülményeivel párhuzamot vonva a legfontosabb figyelembe venni annak a kockázatát, hogy ha a befektetők elkezdenek hinni abban, hogy az infláció hosszabb ideig magas marad, akkor a tőkepiacok a nominális egy részvényre jutó eredmény helyett a reál EPS-re kezdenek összpontosítani, ami az idei évben valószínűleg negatív lesz - közölte a SocGen." https://www.portfolio.hu/uzlet/20220622/a-nixon-era-ota-nem-tortent-ehhez-foghato-az-amerikai-tozsdeken-es-meg-messze-lehet-a-vege-552091
Nem tetszettek az olajosok gyertyái + brent + sp, ezért dobtam mindent közvetlen zárás előtt, amúgy is csak olajos volt. Bizonyos tekintetben lehet párhuzamot vonni 2008-al, 140-150 $ volt a brent, a recesszió lezúzta a keresletet, igy leesett 40 $ környékére akkor. Tudom olaj hiány van most, de úgy gondolom, hogy egy szándékosan lejátszott recesszióval fogják az inflációt, keresletet és az olajárakat letörni. Így most full cashben vagyok. Nem szeretnék beragadni, mert komoly terveim vannak jövőre.
Lassan komoly erőfeszítés találni valamit, ami normálisan viselkedik! Persze rögtön fel lehet tenni a kérdést, mit értünk normális alatt, mert a világ folyton változik.
Tessek mondani, lesz dezsma es tized is?! Tehat akkor varmegye…es azon varmegye szekhelyek, amelyek nem rendelkeznek nevezett epitmennyel es/vagy a bolsevik ellenzek kezeben vannak, ott lesz varmegye-szekhely csere is?! Sebaj, addig sem erdeklodik a paraszt az inflacio, a kulker.deficit es a 400-as pengo irant…
Na, én se valami arisztokrata család sarja vagyok. Az őseim mind paraszti életvitelt folytattak, ezen belül zömében jobbágyok voltak meg egy-kettőnek volt ,,kutyabőr", de ezzel már akkor se mentek sokra. :D Az elmúlt hetekben ugye emlegettem Deákot meg Széchenyit, hát ezek nem rögtön megragadták a grófot az egészből!? :DD
Szólaljon meg valaki aki erre az eszement unortodox történelmi őskövület visszaállítására adta a szavazatát.Kell a csókosoknak a lé.Ha már nem lehet az uniós buxához hozzáférni,a saját kong az ürességtől,a hiénacsorda meg ott kering az éberkómába fetrengő vezérkar körül,kell olyan koncot dobni,ami ad még egy pár napot a túlélésre.Nem gondoltam volna,hogy szőrös fejjel megélem a történelemben tanult nevezéktan élő alkalmazását!! Ifjúság előre a szebb jövő felé! Előre megyünk nem hátra........STB. R.I.P. szabad éltet,demokrácia,fejlődés/fejlövés/.
Backtest és ami mögötte van