Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Emelhet barmennyit az MNB, ez sajnos mar torok lira hangulat…intezmenyi penz nem jon, allampapir aukciok docognek, EU nem utal. Egyben biznak, Putyinban, hogy beket kot…no, hat annak pont annyi az eselye, mint a gyerek muanyag hintalovanak, az epsomi derbin.
Az túlzás lenne, de jöhet benne egy 10-15 forintos visszanézés. Viszont év végére megint gyengülhet 400-ig. Kíváncsi leszek mit csinál majd most a hónap végén, mert ugye negyedév zárás van és ilyenkor gyengülni szokott. Sztem lesz még benne egy megrántás fel és utána júliustól indulhat egy korrekció...
,,Gyenge forint10 év alatt évente 1%-kal gyengült a forint az euróhoz képest - válaszolta arra a kérdésre, hogy van-e felelőssége a kormánynak abban, hogy 400 forint lett az euró.De a mostani gyengülés elsődlegesen a háborúval magyarázható. A régiós devizák között van azonban eltérés a gyengülés mértékét illetően - ismerte el."-újabb gyöngyszem!...nem voltam rest és megnéztem, hogy 2012.06.17.-én 295,85 volt az eur/huf...10 év alatt évi 1% gyengülés, az 1,01 a tizediken, ami 1,1046, ami ügye 10,46% gyengülésnek felel meg...vagyis 326,80 eur/huf árfolyamnak...gyenge voltam matekból, kérlek javítsatok, ha tévedtem...
Backtest és ami mögötte van