Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220531/tobb-magyar-benzinkuton-is-elfogyott-a-benzin-548105 ,,A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ennek oka, hogy ismét ellátási gondok vannak. A hatósági ár miatt ugyanis több cég nem szállít elég üzemanyagot Magyarországra, hogy így csökkentse a veszteségeit. A szakember szerint bár pánikra nincs ok, nyár végére még komolyabb lehet a probléma és valószínűleg sorban állás nélkül nem nagyon lehet majd benzinhez jutni."- jó ez a szocializmus, gyerekek, az emberek majd összejönnek a benzinkútnál, lesz társadalmi élet. :D
No látod, emiatt is gondolom hogy az ingatlan árak, nem fognak "holnap" bezuhanni. A vidéki kis vályogházamat, HA eltudnám adni 10millióért, csodájára járnának a faluban. Viszont, bementem a biztosítóhoz és aszondták, ők 27millióra értékelik. Mondom hát ember, ne már! De, de, mert ennyi lenne az újraépítési költség. . Két éve "hallgatóztam" két szaki beszélgetett itt Szentendrén: figyu, mindent én csinálok, én vakolok stb....és nem jövök ki hetvenből(millió) egy ikerféllel, hát mennyiért kell eladnom ?! Eddig hetvenért adtam, jó haszonnal.
Backtest és ami mögötte van