Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Időben bepattantam dollárba, illetve usa olajosba. Lett azóta még egy kis tőkém, de nem tudom megéri-e még átváltani dollárra, illetve az olaj sincs-e csúcson? Rig-gel szemezek amúgy
Csak 1 kérdés, megköszönöm, ha tud rá valaki válaszolni. Az OTP működtet bef. alapokat, és van köztük tudtommal orosz piaci alap is. Az mekkora bajt tud okozni, ha bedől egy ilyen bef. alap. Látva a híreket, oroszo. technikailag csődközeli állapotban van. Fejvesztve menekül mindenki az orosz értékpapírokból.
Koszonom, mindenkinek! Latva az esemenyeket, remelem nyaron csak azon bosszankodom majd, hogy miert “csak” ennyi… Egyre jobban azt gondolom, ezt az orosz abnormalitast belulrol kell valakinek megoldani, mas opcio nem nagyon van.
Nincs semmi látnivaló, ezek mindent, még a sorscsapásokat is arra hasznàlják, hogy a saját gazdagságukat, hatalmukat növeljék. Pl. Covid - lélegeztetőgép, vakcina biznisz. Magyarország előre megy, nem hátra! Magyarok a csirkefarhátra!
Akkor idén már lehet megmutatja magát...a füge szereti a meszes talajt, szóval ha nem olyan, akkor lehet érdemes olyan műtrágyával meghinteni, aminek magasabb a kalcium tartalma...
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220306/itt-az-exporttilalom-ezeket-az-alapanyagokat-termekeket-nem-lehet-kulfoldre-vinni-magyarorszagrol-531305 E szerint a cikk szerint az államnak elővásárlási vagy vételi joga lesz...piaci áron...kérdés mi alapján állapítja meg a piaci árat, mert az elég tág fogalom...mindenesetre, ha valóban ,,csak" ennyiről van szó, akkor még talán el is fogadható...de én mindig fenntartással kezelem az ilyen beavatkozásokat, pláne az agrárkérdés kényes téma nekem, mert nem volt még elég régen az '50-es évek, ahhoz, hogy ne nézzen gyanúval az ember, amikor a politika a föld körül sertepertél...
Backtest és ami mögötte van