Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Egyébként meg most már biztos vagyok benne, hogy ezek nem a "részletszabályok", hanem ez volt az eredeti cél. Semmi befagyasztás, vagy rezsicsökkentés, lószart, újabb szép profitot hozó ágazat bekebelezése kezdődött. Szépen becsomagolva a szokásos megmentem a népet maszlagba.
Ez azért már nagyon beteg. Kötelező vinnem egy veszteséges vállalkozást? Mindig azt hiszem, hogy nincs már tovább, de úgy látszik mindig van.
Lassan újra meghirdetem az ötletbörzét: beteg ötleteket várok. De csak óvatosan, mert amikor ilyeneket írtunk évekkel ezelőtt, akkor viccelődtünk, aztán szép lassan egy jelentős része megvalósult...
nyilván a kutasok mögött nem lenne a társadalom részéről támogatás egy komolyabb tiltakozáshoz. azért az ellenzéki véleményekre is kíváncsi leszek, mert csapdahelyzet lehet nekik is...
Ja, igen. Egyébként nyilvánvaló, hogy egy jogállamban ez a rendelkezés nem állná meg a helyét. De már sok hasonlót elfogadtak és mindenki kussol...amíg nem hozzá kopogtatnak be...
Mivel az Alkotmánybíróság is csak egy báb, ezért érdemi reakcióra nem számítok...nonszensz, ami megy az országban és csak remélni merem, hogy ez már a vég kezdetet és nem az elején vagyunk valami újnak...az meg már csak politikai pikantéria, hogy az államosító kormány kommunistáz...
Amire sikerült felállni a padlóról a komcsi éra után, addigra jönnek megint...besz@rok...ezentúl inkább eliszok mindent, itt nem érdemes dolgozni... :D
Backtest és ami mögötte van