Semmi mozgás a walliszposvány táján . Ahogy a több éves átverés diktálja :-))) Bár a ffel elemzés 130at vetít(ett) előre ( csak a határidő XD ) ,mégis sehol semmi , mert ez wallisz ! Én , ha lenne olyan 226os rajtszámom , (ami nincs és nem is volt ! ) higíthatsám ezt a fost még vagy 10 évig XDDD
Hála istennek nem veszik a wallisznyomdaselejtet ,így kevesebb csalódást okozva az esetleges új beülők számára . Kivezetik remélem mihamarabb a bét szégyenpapírját :-))
Siratóénekhez nincs apropo. A kisbüfik legfeljebb a saját AW-ba fektetett és cirka másfél éve beragasztott tőkéjüket sirathatják, a cégnek semmi baja. Sőt, ami azt illeti, Veres úr köszöni szépen, a tavalyi évben picit több mint egymrd forinttal nőtt a vagyona. Mármint heti átlagban. Az AW árfolyama nagyon távol áll a jó sztoritól. Gyakorlatilag bármi jobb volt tavaly mint ez. Ha valaki tavaly azt mondja nekem hogy vegyek bitcoint $20k-ért, van benne potenciál, öt percig röhögtem volna. Majd jött Musk és gondolt egy merészet.
Érdektelen lett. Megszokhattuk, minden kispapír tetején van. Meg kell várni az 50%beesést. Nagy név kell bármelyikhez, hogy több ezer legyen. Ott van Mészi Konzum 200 ról 3300 opus 50 ről 806 ilyen mostanában nem lesz.
Érdektelen lett. Megszokhattuk, minden kispapír tetején van. Meg kell várni az 50%beesést. Nagy név kell bármelyikhez, hogy több ezer legyen. Ott van Mészi Konzum 200 ról 3300 opus 50 ről 806 ilyen mostanában nem lesz.
AutoWallis