Szegény hallgat . Vajon csak nem elvitte a cica a nyelvét ? Önkéntes száműzetés talán . Kimerülhet az aki itt folyamatosan a csodát várja ,mert ezen a walliszlehúzóstencilen a csoda sem segít XD
A Wall Street 50 legutáltabb részvénye cikk után remélem a hazai is elkészül. A Bét Leutáltabb részvénye biztos az Autowallis lesz ! Referenciái vörösbáró aranyköpésével kezdődik : " zseb nem marad csukva " , lefordítva magyarra, átverlek és meg ne merd kérdezni mennyit loptam . XDD Válasz : Forbes 100as lista XDD
Röhögj ki, nekem ez az egyik kedvenc papírom. Számolni nem tudom már hányadik kört futom benne. Néhány%-tól 30-40%-ig. Sajnos a 266-s felhúzásból korán kiszálltam, egyszer próbáltam felugrani felfelé, egyszer lefelé, mindkétszer -2% volt a jutalmam. Igaz nem sokáig ülök a mínuszban, inkább legyen 5x -3% mint egyszer -40.
" Minden változik , a lényeg nem " :-)) Ettől még hiteltelen a cégvezetés és nem fog főnixmadárként feltámadni az árfolyam. Ha egyszer pár év múlva eléri a 130at , a sok beragadt fogja dobálni a wallisz-szemetét kifelé XD
AutoWallis