Új ember a wallisnál: Kathi Béla a bmw/wallis márkanagykövete :-) M40d Megkezdte a munkát ,súlyok helyett az árfolyamot fogja emelgetni, koksz helyett fórum olvasási gyakorlaton vesz részt, holnaptól kérdezhető😆😆😆😆
Szánalom ez a stílus a veszteség okozta frusztráció miatt! Én nem véleményt írok hanem a tapasztalható wallis-hatásra mutatok rá! Csakk wallis rv a pf-ód?
:-))) Mindjárt 100 a fundás papír ,hophop. A sok pislogó kavics Feltételesen ajánlott napizásra uni. Bosszant nagyon a véleményem ,de akkor is igazam van :-))))) Jó kivárást 240uni
Reggeli gyorsban megvolt netto 4% ,most máshol is horgászunk:-) Ne higgyen senki a wallisnak ,a legnagyobb kamus team . Belengetünk egy kis etetőanyagot, a kishalak felcsipegetik és pislognak tovább. Amit ma megkeresel az a biztos! Nem kell a félrevezető duma : jó papír / várunk :-)))) Ma beérik a színe ismét ,nem lesz csúnya zöld :-)
Látványosan jegeltek látom a véleményed nem tetszett a kudarcot beismerni képteleneknek. Awe/4ig páros ha csökken ,akkor sem ismerjük be ,mert az nem piros hanem érett (kuka) és ha rosszul figyeled az csak érzéki csalódás :-( Olvastam már annyi képtelenséget ,alátámasztva minden gazdasági csodával fűszerezve hogy aki ezt bekóstolja tuti mérgezett lesz. Szumma szummárum : fentartani a reményt tények nélkül ,templomi dolog. Tegnap megvolt itt is 5% ,teszek én a fundalista dumára .megyünk máshol is egy ilyen kört. Ha alacsony kamatot akarsz izgalom nélkül ,:máp+ . Ha maradsz 12/hónap : -55% is lehet ,ez TÉNY.
Awe ösrobbanás mind forgalom ,érték szerint :-) Z:102 Ne gondolja senki ,hogy ennek a cégnek a béten a helye! De hát azért bohóc is kell ,legfeljebb még lovat is csutakolhat:-) Ebben az istállóban nincs csak gebe.hehe..
AutoWallis