Emlékszel olyanra hogy én a személyedet támadtam volna? vagy írtam olyat amivel a becsületedbe gázoltam? tudtommal nem volt ilyen, még ha anonim is ez a topik, ha valaki tiszteletlen másokkal akkor az az ember magával szembe is tiszteletlen, vagyis nincs becsülete, sokan a pénz keresetet össze keverik a gátlástalan személyeskedéssel, tőlem ilyet soha nem olvastál és nem is fogsz, mert én tisztelek még akkor is ha véleménykülönbség van köztünk, azt kell megérteni hogy a személy nem keverendő a részvénnyel.
"Az a baj hogy gondok vannak a becsülettel, meg a tisztességgel, "csak az a baj hogy te ezeket a fogalmakat nem ismered! Marslako2-nek a autowallis nyrt nyereségorientált topikba!
Csak egy rövid szösszenet mindenkinek!(ezen a részvényen kb .félmillát buktam)10 éve tőzsdézek. A Balkánon BMW kereskedést nyitni öngyilkosság.Az ott futó BMW -k 70-80%át nyugat európából lopták.Nem véletlenül nevezik balkánnak+ az instabil politikai helyzet.Ez saját vélemény a wallisról annyit pontos
ütemezést első szalon szervíz átadási határidőt még nem láttam .Egy komoly cégnél egy ilyen ütemezés havi
szinten felelős megnevezéssel már rég készen kellene lennie! Csak a saját véleményem
dolgoztam néhány ipari milliárdos projektben! Innentől nyugodtan ki lehet zárni! Ezért zártak ki a másik topikból!
volt jó beszállási pont egy ugrásra azért mentem megvolt jöttem,tegnap Opus hasonló de ott még várok célár 385HUF aztán ha lendulet elviszi 400 ig hát rendben
AutoWallis