Marslako2 -nek üzenem a másik topikba mivel ott,negatív vélemény nincs ha te ott több mint 10 millát nyertél akkor bennfentes vagy!(Mindig akkor kerültél elő amikor fel kellett beszélni a részvényt )
Üdv! Visszajöttem ,mert nyaralni voltam. A másik topikból egyből kitiltottak.Leírtam a véleményemet a cégről ,szerintetek kb. hol érdemes visszaszállni!
Törölt felhasználó2019. 08. 29. 11:38
lefelé már nincs tér FEEL rajzoljak olyat ami szerint van kb 80HUF-ig
Törölt felhasználó2019. 08. 29. 09:55
na jól van nem csalódtam :-D
Törölt felhasználó2019. 08. 28. 10:42
upsz vehetek újra most látom csak az opival voltam elfoglalva
Törölt felhasználó2019. 08. 28. 08:44
Előzmény:
törölt hozzászólás
Van kis papírom ami Max kidob nullaba nem probléma 😂 mehet ez 95 ig is első körben ha tovább araszol bár forgalom az semmi
Elolvasok általában minden cikket, de az autóipari tőzsde és egyéb nemzetközi trendek véleményem szerint semmilyen hatással nincsenek jelenleg ennek az árfolyamára. Pl.: nem gyártással foglalkoznak. A cikkek Nyugat-Eirópáról szólnak többnyire, ott a cégnek nincs eladása. ( a mi desztinációnkban jelenleg emelkedik az eladás szám. Csökkenő mértékben, de emelkedik. Ezt lehet egyébként recessziónak beállítani- Portfolio kedvence - de egy csökkenő emelkedés még akkor is emelkedés) Pl.2.: a részvényből nincsen nagy mennyiség semmilye alapnál Szóval nem úgy van, hogy mondjuk -esnek németben az autóipari cégek, és akkor pl. a Black Rock elkezdi eladni a Wallis packját 🤣. Szóval jöhet az ilyen link, de ez egy kis magyar papír, nem ilyenek miatt esik vagy emelkedik....
AutoWallis