Az a baj, hogy itt már senki nem hisz abban amiben akkor hittünk, amikor kiderült, hogy a wallis tőzsdére lép. Hitelüket vesztették, pedig 4-500 ft-os árfolyamban hittünk. Én is megszívtam akkor de nagyon. Most már annyira alulárazott a részvény, amit sohasem gondoltam volna, de mégsem látom, hogy érdemi emelkedés lenne benne. Viszont 10-15 ft-os köröket azért lehet menni benne
Hát Te meg a hitelesség, mint tűz és a víz! Napraforgó!! Gyalázat amit Te leművelsz itt a fórumon. Már régen örökös tiltást kellett volna kapnod! Szégyen,de a portfolió adminjára is.
Persze, így van.. :) Azért ha nem haragszol, nem fogom átlinkelni az aktuális havi számla-egyenlegemet, mert egyrészt semmi közöd hozzá, másrészt a véleményed tökéletesen érdektelen és irreleváns. további szép hétvégét
Én is úgy gondolom hogy a cégnek kell megrántani felfele, ők is tudják hogy közkezet növelni csak felfele lehet, most már elég régóta esik a papír már több mint felezett, itt az idő hogy újra jöjjön a rakéta, gondolom már van hír a tarsolyba, azt várom hogy mivel jövőre osztalék is lesz, kb őszig télig 500ra megy fel:-))
AutoWallis