Én inkább azt látom, hogy kilövésre készen áll, nem engedik se le , se föl .Ugyanabban a sávban van hetek óta.
Törölt felhasználó2019. 03. 27. 14:45
ez megy minden nap a vevői oldal tel kisbüfivel átértékeli holnap a vételi pozícióját és már nem 150 akar venni csak 140-145HUf-on eladó meg adja mintha ingyen lenne
én technikai alapon kerekedtem ezzel mert van benne funda 155HUf-on vígan vettem még,de ma betelt a pohár nálam több hete ez megy öntik-öntik-öntik egyre kisebb a forgalom is ami azt jelenti 10-20millióval igen gazdagon lehet majd mínuszt generálni mert vevő nincs
én tényleg úgy vagyok már vele hogy legyen holnap 120-130 aztán lehet venni nyugodtan az már a Wallisnak is fájó árfolyam a vicc tényleg az hogy még egy 4ig-el is többet kerestem 1 hónapos időtávon pedig az eset nemrég naponta 15%-ot
Annyira nem kell itt kavarni a sz.rt .Még az is lehet , hogy itt van megint a vételi pont.Szerintem nincs még baj, ha 140 lesz se, inkább most nem ez van a középpontban.Az is lehet venni kell , azért van ilyen lent, az is lehet hogy nem.Nem szabad itt hallgatni senkire , erre rájöttem az elmúlt évek során, nem tudja ezt senki melyik vonat indul, melyik áll meg.
AutoWallis