Még annyit, hogy mit vársz azoktól akiknek pozija van ebben a papírban? Fikázzák a papírt? Dumálják le és/vagy intézzék el, hogy Te féláron vegyél? Amennyiben szerinted lufi a papír akkor nyugodtan nyiss egy AutoWallis Lufi topicot. Jogod az van hozzá. De engem az sem zavar ha továbbra is itt keseregsz. Bár jobban örülnék ha valami hasznosat is olvashatnánk tőled és azzal emelnéd a topic fényét :-)
A Wallis Motor Pest Kft. azaz a megrendelő speciális igényeit szem előtt tartó beruházásának teljes értéke megközelíti a 3 milliárd forintot, az első ütemben a 10.333 m2-es telken több mint 5000 m2 hasznos alapterületű komplexum épül. „A kivitelezési munkák január elején kezdődtek meg, és olyan központot hozunk létre, amely a közép-európai régióban egyedülálló méretű és kialakítású és egyaránt megfelel majd a BMW legújabb nemzetközi építészeti és műszaki standardjainak, valamint a megrendelő sokéves autós tapasztalatának és igényeinek is. Az átadást szeptemberre tervezzük, az ügyfeleink előtt várhatóan szeptember második felében nyílik meg az új márkakereskedés” – kezdte Antal Péter ügyvezető igazgató. Hozzátette: miután a BMW napjaink leginnovatívabb gépjármű márkájának számít – élen járnak az elektromos autók fejlesztésében és a zöld, újrahasznosított energia felhasználásában – kézenfekvő volt, hogy a képviselt márkához igazodva a Wallis csoport is ezt az utat kövesse.
Sikerült komolyan venned amit nem kellett volna! Gondolom azért vagy itt mert érdekel a papír? Amennyiben nem érdekel a papír akkor nem értem, hogy miért bánt ha én vagy akárki más hisz a papírban. Mielőtt! Fordítva ez nem igaz mert ha engem nem érdekel egy papír akkor nem megyek oda jajveszékelni és feszültséget kelteni.Még véletlenül sem! Minek tenném!? Nincs ott dolgom! Komolyan kérdezem, hogy akkor Te ilyen félhivatásos sírató assszonyság lennél!? :-) Nem bántásként írom de hozzászólásaid többségéből csak úgy árad a szomorúság, a fanyalgás, az életkedv totális hiánya. Némi, tipikusan magyaros rosszindulattal keveredve :-) . Légy vidám! Segíthetek? :-)
Meg azt sem fogtad fel,hogy mi nem foglalkozunk veletek,ellenben ti mast sem csinaltok. Elhiszem,hogy nem tetszik kivulrol nezni az emelkedest es a dinamikus novekedest de talan a szemelyeskedesek helyett a szakmai infokkal kellene foglalkozni az kifizetodobb.
AutoWallis