Oké, mindkét irány lehetséges, én azért a külön tőzsdei cégekre szavazok, mert ennyi erővel már az AutoWallis is mehetett volna az Alteoba, másrészt ha a Winget is beakarják hozni, a SZIT miatt muszáj annak is egy másik tőzsdei céget találni.
A Wallis Rt. befektetései széles skálán mozognak. Várható-e esetleg a leánycégek közül valamelyiknek a tőzsdei bevezetése? A Wallis Rt. tőzsdei bevezetése abszolút prioritást élvez, azt ugyanakkor nem zárjuk ki, hogy az egyes tagvállalataink közül is azok, amelyek elérik az ehhez szükséges kritikus méretet, a tőzsdére mehessenek. Itt gondolok például az ingatlancégünk, a Wing Rt. fejődésére, amely önmagában is egy holding. Az ingatlancégünk mellett potenciális jelölt lehet még az autós cégünk, a Webigen és a Vilati is. Tehát az általunk definiált 5 stratégiai tevékenység közül bármelyik, hiszen az 5-ből az egyik, a Graboplast már tőzsdén van. Itt az a cél, hogy a tőzsdei szereplését megerősítsük, és fölébresszük a részvényt a Csipkerózsika-álmából.
A Wallis akár csoportként, akár egyes tagvállalatain keresztül elképzelhetőnek tartja a tőzsdei megjelenést. Szoval lehet itt meg egy egyseges WallisHolding is es lenne is erteleme.
Minden lehetseges a masik csoportban pont errol beszeltunk es visszaneztuk a regebbi elkepzeleseiket pl 2001-2003 bol. WALLIS CSOPORT ÉS A TŐZSDE Cél: –A további növekedéshez szükséges finanszírozási források új csatornái nyílnak meg Fejlődési ütem kérdése –A jelenlegi tulajdonosok befektetett tőkéje likvid vagyonná alakul Árkérdés Sztori: A Wallis a magyar gazdaság dinamikusan növekvő vállalataihoz enged hozzáférést, az aktív tulajdonlás nyújtotta biztonság mellett A Wallis akár csoportként, akár egyes tagvállalatain keresztül elképzelhetőnek tartja a tőzsdei megjelenést
Jönni fog, de szerintem nem ide, hanem a Plorinusba. AutoWallis=gépjármű kereskedelem, Alteo=energia, Plotinus-Graboplast=padló gyártás. A winget kell kitalálni azt hova vihetik később.
Szép hétvégét mindenkinek! Ez a záró is szép,forgalmas papír volt a héten,jövőhéten egy újabb start. ENEFIRE is figyelni ott csak 7,5 millió darab van. Kintlévőség meg közel 8 milliárd,ott lesz emelkedés ha befolyik.Kérdés mikor fizetnek,hat éve nem mozdult ,most bejelentették megnyerték a pert. Anno 2,5 milliárdnál 300 ft ot emelkedett a papír,sokkal több darabszám volt.
De gyökér emberek vannak a másik topikba Kérdeztem mivel foglalkozik a cég.Hogy lesz belőle blue,meg hogy milyen bevételek várhatóak.Erre fel letiltanak.Nem hogy pár linket berakott volna az okos tojás.Amit el tudtam volna olvasni. Most lenne itt egy mérges fej kiraknam .
AutoWallis