Jut eszembe. Emlékeim szerint nagyon vihorásztál 19x forintnál, hogy tömés van! Meg töltik a kolbászt :-) Aki ott vette már az is szép haszonnal tovább adhatott rajta.
Azt nyilatkozta Veres, hogy 5 éven belül megakarják duplázni az árbevételt, szóval a 260Ft máris 520Ft lesz, viszont eddig csak 3% körüli profit rátával dolgoztak.Így az EPS 15-16Ft körül lehet, ezért gondoltam reálisnak hosszabb távon egy 300 körüli árfolyamot, de az 500-at továbbra sem látom,és azért azt is figyelembe kell venni, hogy ez egy eléggé optimista forgatókönyv, a kockázatok nincsenek bekalkulálva.
szia, jó volt a megérzésed, beszálltam időben... köszi a segítséged... most megpróbálom a sok OTT1 minuszomat lenullázni...15 éve játszadozok itt a konyhapénnzzel, de a tavaly év az horror volt...persze lehet mondani libikóka..remélem az idei év a sinusgörbe felső részében realizálódik
szia, jó volt a megérzésed, beszálltam időben... köszi a segítséged... most megpróbálom a sok OTT1 minuszomat lenullázni...15 éve játszadozok itt a konyhapénnzzel, de a tavaly év az horror volt...persze lehet mondani libikóka..remélem az idei év a sinusgörbe felső részében realizálódik
Eszem ágában sincs a 4IG-et fikázni mert nem szarunk oda ahová.... de a 4IG hány évre van előreszaladva? Csak kérdezem? Mielőtt! Én is azt gondolom, hogy szép profitot érhet majd el de jelenleg nulla közeli az eredménye. Ott ez nem probléma?
jó lenne valami hivatalos elemzés is a papírra :) ha 260ft a bevétel,akkor kb 5% lehet az átlag nyereség ,ami 20as PE mondjuk nagyjából,ezt kéne összehasonlítani a piacon levő versenytársakkal ,h mennyire van túl,vagy alul árazva. na de csak okoskodom,nem értek hozzá. az biztos,hogy megéri befektetni AW-ba hosszabb távon kérdés hogy milyen áron érdemes még. a tőzsdei ár sosem átverés,mindig annyi az árfolyma,amit megadnak érte. hol alul hol felülértékelt a piac eldönti. a gond,ha valakik eldöntik a fórumon,hogy ennyit meg ennyit ér vegyed két kézzel. :)
AutoWallis