250.280 assávba várom ott fog mozogni ameddig nem dobnak valami hírt de ezek fognak, a prémium kategória dob rajta egy 100ast aztán így szépen fel. Intézményi befektető fellövi az égig:))
Amennyiben holnap sikerulne kitorni felfele es a vevoi oldal erosodne,akkor kovetkezo szintek lennenek elerhetoek. A heten a 220ft-250ft kozotti sav es jovo heten pedig 250ft-283ft kozotti sav. Hangsulyozom emelkedo trendben es eros veteli oldal mellett. 243ft-263ft-283ft https://www.tradingview.com/x/Yh7HEaay
Szia Strucc! Pénteken fájó szívvel búcsút vettem Esztikétől, helyette itt vásároltam be. Nem bírtam már a várakozást, pedig elég kitartó voltam májustól. Most más nincs egyelőre, de itt szerintem sikerült időben felugrani a vonatra az 1. napon. Már előtte is figyelgettem az Alterát, de reméltem, hogy Est közben fordul. Sajna a bizalmam kezdett megingani az utóbbi hetekben, ezért váltottam. Elég vaskos bukóban dobtam, de Wallis már visszahozta. Szerintem jó paripára nyergeltem át, bízom ebben a papírban. Hosszabb távra tervezek vele :) Te még split előtt vetted, ugye?
AutoWallis