Szerintem a mérettel nincs gond. A profittermelő képességgel annál inkább. Ezért nem veszik. Te vennél olyat ami 1-2%os hasznot hoz és azt se biztosan? Annál azért a PMÁP is jobb. Ezt kéne a Wallisnak prezentálni, mert a duplázódó árbevétel 5 év alat nagyon szép, de inkább triplázódó eredmény marzs lenne érdekes, ahogy Nyeretlen is írta. És ezt most mint független kg. mondom, nem mint lebeszélő, mielőtt...
Eddig sem vettek azt mar utolag tudjuk pedig en azt hittem,hogy lesz ra kereslet,na jo a "zseb nem marad csukva" pr szlogen megtevesztett. Nem eleg nagy ez a meret ahhoz,hogy komolyabb intezmenyiek elkezdjek venni szvsz most ezt latom. Ezert mondom az egyik opciot,hogy ki kell alakitani a holdingot.
Na igen, ez a része azért aggasztó. Mert gondolom az intézményieknek adnának szívesen, de azok egyelőre távol maradnak (joggal). Plusz az sem garancia semmire ha ők vesznek.
Adjak meg itt is de a merteke mar kozel sem azonos mint amit korabban a nyakunkba szortak. Persze a Wallis meg a kesobbiekben adni fog valamilyen modon mert szerintem kb 65% rv-t tart majd meg.
Nem, speciel pont örülök ott az esésnek, mert terveztem még bővítést. ;) Láthatóan szórják ott így van, itt viszont a kiszórták amit kellett egyelőre erős feltételezés. Én nagyon szurkolok nektek, de nehéz lenne eldönteni jelen pillanatban, melyik a tolvajrészvény jobban :) (Ne vedd magadra a csipkelődésem, de azért nem felejtem teljesen el, ami a lufiban ment és része voltál - még ha te csak viccből is ;) Nincs harag részemről.)
AutoWallis Nyrt+topic