Ha jo daytrader lennek, bizony, el kellett volna. De hat PBR hosszabb tavra van nalam. PBR szerintem olcso 13 es 17 szinten is, az en szememben. Majd 30-35 tajan elkezdem nezni, mikor kell eladni.
Tartom PBR-t, van belole szepen.
Pedig eppen rossz hirek vannak. A Moody egyel, Baa2-re rontotta a hitelbesorolast. Es a ceg adossaga is nott iden. Nem hagyjak oket arat emelni, plane nem valasztas elott. Utan mar lehet.
A most vasarnapi valasztason barmi lehet a felmeresek szerint. A PBR ugy nez ki, mintha az also supporton lenne.
En ugy gondolom a braziloknak megiscsak az uzletbarat Aecio lesz a befuto, nem Dilma. De eleg rizikos.
Tenyleg szepnek nez ki, orulok.
Nekem is van olajplatformos poziciom;-), csak meg minuszban. Dehat amig varok, fizetnek 8% osztalekot...ennyiert erdemes.
Most az egesz energia szektor nagyon baratsagosnak latszik, meg az uran banyak is.
Az a multkori nat.gaz sajnos leszakadt, remelem a stop kihozott 3.79-nel.
Igazad lett SPY ugyben.
Az utolso hetben egyetlen picurka-szintu Elliott szamozasom se lett jo az SPY-ra.
Mindez ugy sikerult felreizelni, hogy kozben nagyjabol az tortent, amire szamitottam szept. 19 ota, lasd aznapi bejegyzest.
(=eles le es aztan eles fel korrekcio).
Most ujra atneztem es ujra szamoztam. Azt fel kellett adnom a feltetelezesk kozul, hogy SPY mar az elso le-impulzusban eleri a Diagonal kezdopontjat, a 1740 szintet. Majd a masodikban. Viszont ennek feladasaval egesz jonak latszik a mostani helyzetre.
Emerald otlete is sokat segitett.
Eszerint meg 2-5 napnyi lendulet maradt felfele, es talan a 1970-80 sav lesz a fel-korrekcio vege.
Hamar kiderul.
Hogy lehet MT4-ről illetve más számláimról linkelni.... egyszerűen kegyetlen..... ebben elég béna vagyok, segíthetnétek benne, előre is köszönöm ..... vagy ha ez nem megy akkor egy "chartcsináló" progiban.
S@P heti es havi charton longos????
Erdekes Lehet a grafikonod.....Ill. erdekes beallitasaid lehetnek....
Talan oras vagy 4h grafikonon meg ertenem mirol beszelsz, hetesen es havin viszont nem.....
október végén fed ülés, ahol végleg vége a QE-nek.
az már helyből azoknak a szereplőknek az eladását hozza, akik a QE árfelhajtó hatása miatt szálltak be a buliba.
ha ez egy ilyen agyonvett piac tetején éri a népet, a hatás - a csúcson lévő hitelből finanszírozott pozikon keresztül - sokkal nagyobb lehet. (persze ez csak lehetőség, közel sem biztos, hogy a fed ülésre szakadni kezd - de bőven esélyes.)
szerintem sem láttuk még az alját, közel sem, az természetesen érthető, hogy mielőtt esni kezdenek, sok potyautast le akarnak rázni a vonatról.
szép is lenne, ha a 2K-n nyitott shortokat gond nélkül tarthatná a pórnép 1600-ig :DDDDDDDDDD
certiben az minimum 3-4-szerezését jelentené a pénznek.
az egyetlen akadályt a chart jelenti, sp ugyanis hetes-havi charton még igencsak longos, ahol ugye a trendkövető kereskedő az esésben vásárol, nem pedig az emelkedésbe ad bele.
Mit szólnál ehhez az ABC-hez, ez összhangban lenne az eredeti saját számításaiddal:
A: 2019-1821 = 198 pont (18 nap)
B: 1821- 1943 = 122 pont (0,618 FIB 198 - 7 nap: 0,382 alkalommal 18 nap)
C: 1943 - 1745 = 198 (1-szer és 18 nappal mélypont November 19),
Én nem dobtam el a mélyebb alj gondolatát, kicsit sem.
Az az érzésem most sp500 műveli majd azt amit dax 9900-nál.
Elhiteti hogy most már csak long, aztán szépen beszakad.
En nem, azt azert megse;-)
raadasul, az utolso 3 napra eppenseggel behuzhato egy Ending Diagonal,
ami eppen lefordul. Ha netan igy van, akkor maris fordulnia kellene 1820 fele.
Arany-Ezüst