pihenünk, ez nem az a száguldozós fajta papír. egy éve 720-nál voltunk, most meg 240-el fentebb... lassan öregurasan vagyont gyarapítva kúszik felfele...
Én is pont ezeket tartom legnagyobb részben. És kicsit fosok, hogy a RC-nál rendben legyen minden. Nagyon sokáig hagyták garázdálkodni a cégeket, és biztosan van a rendszerben is hiba, hogy ezt így folytathatták évtizeden át. Remélem, a közeljövőben vérengzés lesz a tolvajok között.
Teljesült több megbízásom is.Múlt pénteken hoztam el a pénzem egy részét Q-ból, hogy Nyomdát meg GSP-t vegyek. Lehet egy picit realizálok majd, de valószínübb az osztalék bevárása.
Ami a kockázatot illeti: BC meg Hungária meg Quaestor csőd után már tényleg nem tudni mi az igazi kockázat...
Szégyen, hogy ezt eddig elnézte/engedte az MNB.
Lehet, túl óvatos vagyok, de ilyen prémiummal már nagyobb a kockázat belevenni. Persze, könnyen dumálok 800 alatti átlaggal. Azon spekulálok, mennyire esik be az osztalék után. Magasabbról nagyobbat lehet esni...
Szép forgalom volt ma, réssel fölmenetben. Én azért kicsit értetlenül nézem, miért ez a heves reakció. Nagyon kis rizikóval már Q3 után lehetett tudni az éves eredményeket. Sőt félévkor is. De hát ez a szép a tőzsdében. Sokan tudtak ma szépen realizálni. Én megvárom az osztit. Addig is igyunk!
Világos!
Nos én is régóta tartok ilyen papírt csak én futottám pár kört vele ki-be.
Ez a mostani készletem átlaga.
Ami a többit illeti, hát jó pár doloban fejlesztettek és könnyen lehet hogy ez lesz az Elliottnak az 5. hulláma.
Viszont akkor is felviszi 1200-ig (szerintem)
Egy pár éve már benne vagyok (így nem 875Ft az átlagom), nem látom értelmét ki-be ugrálni. Viszont ez a nagy hurráoptimizmus egy ciklus végének a közeledtét vetíti előre.
Jobban szeretném, ha a cég bővülne (évekkel ezelőtt volt róla szó), minthogy befektetési lehetőségek híján kifizesse az egész tavalyi eredményt.
Még én sem bár nem kizárt hogy még egy-két nagyobb vevő a jelentés után még dönt a portfóliójának növeléséről.
Én igazából ebben látom a komolyabb emelkedés lehetőségét.
Szerintem ma még "csak" a magán emberek vettek.
Állami Nyomda