hát a madarak azt csiripelték, hogy eredetileg tavaszra volt tervezve. Szvsz kgy utánra, ez csúszhatot a korona miatt 1-2 hónapot szóval Május Júnnius szigorúan szvsz, ha addig nem akkor ősz, de ugye ott már lejár a tőke emelés ídőpontja
Én is nagyobb emelkedési potenciált látok az AKKO-ban, annak ellenére, hogy Appi rv-em is van. Ott nem nagyon értem a tulajdonviszonyokat, abban majdnem biztos vagyok, hogy Jellinek nem viszi be az Indoteket. Abban előnyösebb az Appi helyzet, hogy ott különösebb esemény vagy hír sem szükséges az árfolyam emelkedéshez, mert komoly érték van a cégben és jelenleg is alulértékelt a rv ára. Ha a winghez újabb rv csomag kerül és többségbe kerül akkor óriási árfolyamrobbanás lesz árfolyam többszörözéssel, csak már egy kicsit unom a várakozást:). Többször gondolkodok rajt nem egy valamiféle lehúzás az egész AKKO story, de mindig arra a következtetésre jutok, hogy ahhoz túl bonyolult és drága lenne. Egyszerűen megszívtuk a koronavírus és MNB késlekedése (illetve a szabályváltozások miatt, hogy befektetői tájékoztatót kellett csinálnunk) miatt egyébként már rég túl lennénk a story-n. Az meg kurvára nem érdekel, hogy ki barackmag (valakinek a klónja-e vagy csak simán egy kisbüfi), végül is mindenki azt csináál amit akar, ameddig nem trollkodja szét a fórumot:).
https://kozzetetelek.mnb.hu/downloadkozzetetel?id=517522&did=K137286/2018 Himber Péter megválasztása sem véletlen az IG tanácsban. Ő volt az Autowallis Alterában történő apportálásakor is a könyvizsgáló és akkor Horvát Imréről a Wing finanszírozási igazgatójáról nem is beszélve, Varga Gábornak pedig szintén hitelbiztosítóként és hitelminősitőként kapcsolatba volt már eddig is Veresékkel
Kérdés az, hogy Jelinek behozza-e a cégeit az Appba és ha igen milyen áron, Tiborcz se hozta be végül a BPSDT-ét vagy mit :D de az App alulértékelt papír Jelinek visszahozhatja a bizalmat és ha beleteszi az Indoteket akkor az is nagy sztori lehet. Viszont ha csak a ner parancsolt rá, hogy vegye át az évek óta már ide oda vándorló csomagot akkor nem fog sokat változni a helyzet. ( bár az App a jelenlegi portfoliót is nézve kb 600-700 ft-ig alulértékelt) Itt viszont egy relatív üres cégbe jön a Wing hamarosan és ha alulértékelten jön be pl 50 MRD-ért az a több 100 MRD értékű ingatlan holding akkor az nagyon nagyot fog szólni.
Egyben biztos lehetsz, nem nálam van Barackmag hozzáférése, mert nem én vagyok az. És nem én öntögetem le a zárót és nem én szidalmazom a papírt, IT-t, AGY-t, hogy esetlegesen (vissza)vehessek olcsóbban. Mint olvashattad a korábbi "strongholder" cashattack jelezte, hogy ismeri és büszkén védi barackmagot. Arrafelé kell keresgélni...
Akko Invest