Mi volt Emőri szerepe? A gyengébbek kedvéért! Több mint egy éve megy a ködösítés, adok-veszek... Tavaly július közepén lett 440 fölé húzva, azóta érdemi dolog nem történt,sem az árfolyamban, sem a történetben!
Ezért írtam, hogy ezért szeretem a bét-et, hogy itt nagyrészt informálisan megy minden, a formálisak is olyan magyarosan formálisak.Aki itt el tud igazodni, annak nagyon jól megy, aki nem az meg károg.
Azt látom, hogy nem tudod mi is volt Emori szerepe a történetben (pedig csak kb. 20.000-szer írták már itt le a kollégák meglehetősen világosan). Valószínűleg megállna benned a vér (lehet hogy bennem is), ha tudnád hogy ezzel a dillel Ő mennyit keresett. Annak, hogy Te minek örülsz azt nem tudom (csak sejtem, hogy semminek). Én örülök neki hogy 5,7%-ot eladott, az Én elméletemben a vevő AGY (bízok benne, hogy erről közlemény is lesz pár napon belül).
Akkor jó, ha király. Csak korábban azzal támadtatok, hogy nyilván nem lesz átverés itt, hisz nem veszíteni jött a cégbe Emőri. De ezek szerint az is király, ha jön, az is, ha megy... Örülünk mindennek is.
Akko Invest