stem más fórumra gondolsz. Én olvasom ezt a fórumot az első hozzászólástól kezdve de nem emlékszem itt kirázásról szóló harsogásról, persze most nincs arra idő, hogy visszaolvassak, ha nincs igazam sorry:)
2017 óta mindenhol ezt harsogják, akkor beleégett sok fanatikus tudatában, hogy biztos majd az a részvény lesz az új Opimus, amibe éppen belevett. "Kirázás, felülni a vonatra, 4-5-szörözés, nem véletlenül veszik, moderálják stb."Autowallis után nem értem itt mit várnak, mert hogy ez a részvény is ugyanazt tudja, mint az összes hype-olt kispapír.
üdvözlöm azt a néhány fix fórumtagot aki nagyban harsogta itt kb péntek óta hogy "tankönyvi kirázás" történt.... egyelőre úgy néz ki mindenki más okosabb volt náluk aki adta.
Én azt gondolom: jelenleg nem az észérvek, nem a funda, nem a gyertyák kanócok és egyéb úri huncutságok mozgatják a tőzsdét, hanem a pánik. 2 dolog miatt pánikolnak: 1: a VÍRUS, 2: a mohóság miatti pánik, hogy lemaradnak egy jó kis hullám meglovaglásáról a spekák. Ma az első volt az erősebb, emiatt estek a papírok ész nélkül: gyakorlatilag minden. Holnap ha nem jön újabb rossz hír, akkor már páran elkezdenek gondolkodni: jó lenne fogni az Esten-Akkon-Nutexen-Kulcson de akár még a blue papírokon is 5-10%-ot 1-2 nap alatt. Az elkövetkező időszakban a 2 féle "pánik" fog harcolni egymással. Amikor meglesz az első pár magyar beteg akkor esésünk lesz, ha véletlenül jönne valamilyen érdekesebb egyéb hír: pl Trump coming out-olna akkor emelkedés lesz:). Ez az időszak jó a napizóknak a többieknek meg ki kell ülni addig míg tényleg megjön a Wing, vagy mind meghalunk:). Viccet félretéve, fogjuk még a részvényesek között üdvözölni barackmagot, lesz itt még hadd el hadd, de sztem késő tavaszra kifut a járvány és remélem elfelejthetjük ezeket a napokat:)
Nem biztos, ezen agyaltam, hogy ma is siman visszahuztak 450rol 470re.. ha tamogato a kozeg, akkor gyorsan mehet vissza is, ha meg melle jo hir is jon, akkor meg gyorsabban... kivancsi vagyok
Visszafele tuti nehézkesebb lesz... és ellenállás lesz minden, még a levegő is :/
Törölt felhasználó2020. 02. 25. 18:13
Kivancsi vagyok mennyi ido alatt fut le es, hogy milyen gyorsan allnak vissza a tozsdek... TA kuka az latszik, kb semmi tamasz nem fogja meg a panikot... remelem visszafele sem viselkednek majd ellenallaskent a szintek...
Ha sikeresnek néznek ki a tesztek, akkor már nem érdekes, hogy utána hányan hallnak meg. Tudom, szemét dolog, de ez van. Nem akkor lesz mélypont, amikor az utolsó etióp is megkapja a vakcinát.
A tőzsdét figyeld, látni fogod, hogy mikor derül ki a belső köröknek, hogy tuti az ellenszer. Pár hétre rá be is jelentik.
Akko Invest