Ne bonyolítsd ennyire túl, ez a BÉT. Lelkesen ráugrott pár kisbüfi nyitóban, aztán kaptak a nyakukba ha már annyira kell, s azóta is adják nekik. Csupán ennyi történt. Majd lejjebb visszaveszik tőlük, amikor bukóban dobják anyázva. Újabb kör lett megkopasztva.
Ja, Ádámosi tudja mint csinál - saját magának! Hogy a kicsik is jól járjanak, az nem igazán szempont. Aki korán vett (és időben elad) az profitot markol, a többiek utána cumiznak - lsd. AW - sokan lefelezték a pénzüket...
Senki sem momdta hogy ezt a papirt ezen a heten kellett venni vagy ebben az evben. No paraztassatok tovabb az emberkeket. Kár volt ezert a forumert, anno egesz jo volt.
Ja, végülis ha túlvett akkor eladni kell, szóval nem nagyon reális azt várni h fokozatosan visszateszt nélkül emelkedni fog 550-570-ig. Chart alapján a csúcs a 696.8, bár az csak elméleti szint, az h ott volt néhány kötést még nem garantál semmit néhány havi távon, itt igazán nagy jelentősége a bizalom, hit, hangulat 3asnak van (jövőképre vonatkozó 3-as) Ádámosi tudja mit csinál, tapasztalt figura, ez elég meggyőző jövőkép, fontosak a személyi kérdések!
Egyszerű a matek szerintem. Aki vett hétfőn 480 körül 10k-t az ma simán 500k hasznot realizálhatott és most visszaveheti. Akinek korábbról volt, az még jobban járt, szép haszna lett. Lehet itt magunkat hitegetni, hogy tartjuk mert 600/1000 lesz, de az nem biztos, volt már az máshogy is máshol... Mondom úgy, hogy nekem is van 10k. :-(
Azért elég meglepő, 535-os szinten 60863db elment, ezen a szinten meg alig adnak? Tudom tankönyvi példa, de a Marshall kereszt (kereslet-kínálat grafikonja) alapján magasabb szinten alacsonyabb a kereslet. Szóval meglepő h a legmagasabb eddigi szinten volt a legnagyobb mennyiségű kötés, ez lehet h csak vmi játszma vkik részéről h hype-olják az árfolyamot?
Akko Invest