Teljesen korrekt. Igen még nem a WING vette meg az AKKO-t. De teljesen nyílvánvaló, hogy ez lehet a következő lépés, mivel a 10 %-nyi tulajdonszerzésnek racionálisan más értelme nem lehet.
őszintén szólva ha csak a magam nevében nyilatkozom: én azért adtam ma a pakkból, mert az árfolyam nem úgy reagált...gondoltam nem állunk meg 535 körül...TA-t nézek leginkább, ott naposon az RSI meg a MACD már elég magasan jár...ha meglódul, akkor buktam pártíz forint hasznot és fentebb veszek még... viszont ha csak így tingli tanglizik akkor fog még kicsit lejjebb menni. én most rövid hasznot néztem. az ma egyelőre nincs.
Hál Istennek nem vettem bele reggel, úgy látom nagyon komoly dugózás megy. Ennek persze a kis büfik mellett egy része lehet AGY is, nem tudom. De a könyv alapján az irány lefele, kérdés, hogy meddig... Mert az alján visszaszállnék. :)
Valószínűleg nem értik, hogy mi is történik/történt. Talán ahhoz tudnám hasonlítani, hogy azt sem értették sokan amikor ML beszállt a 4IG-be és jött a BÉT közlemény, akkor is viszonylag lassan kapcsoltak sokan. Ez persze nem baj csak furcsa, nem tudom hogy akkor mi alapján spekulának ha nem ilyen hírek alapján.
Nem tudom,hogy szándékosan ilyen buták az emberek,hogy úgy gondolták fix menetrendet kapnak pontos megállókkal és árfolyammal előre 1 évre....Úgy gondolom rendben mennek a folyamatok folyamatosan épül lépésről lépésre a cég, mindig hozzátesznek a történethez valamilyen pozitív dolgot. Részemről tartás...
De megis a wing egyik vezetoje kerul be az ITba... ez sztem mar el is dolt... mindenki azt csinal amit szeretne, aki adni az adja, aki venni az vegye, akinek mozi annak mozi... en tartom, sztem jo vonaton vagyunk, vola lehet meg... de ennyi :-) cel egyenesben ;-) reszemrol forum ennyi volt... okosan, ugyesen mindenki
Arra szeretett volna konkrét választ kapni, hogy a Wing jön-e hivatalosan, amire az volt a válasz, hogy a tegnapelőtti rv OTC átadás két cég között valósult meg, amit bővebben nem kívánnak kommentálni. Ezenkívül arra kérdezett rá, hogy az Akko-bak van-e üzleti terve - amire a válasz az volt, hogy februárban korai még az :)))
Egyébként a WING saját tőkéje 54 Mrd, persze majd ha lesznek konkrét számok, akkor okosabbak leszünk. Az új IT tagok közül valaki jelen volt? KGT mit mondott?
Ok, hát akkor ha a story jó akkor simán mehet tavasszal 600 fölé is, türelmesnek kell lenni. Az új topicomba írjatok, Saját részvény vételekről, vállalati stratégiákról szól. Ott minden cégről lehet beszélni, a téma a lényeg, h saját papír és/vagy osztalék, egyik sem zárja ki a másikat, bár ez cég helyzet, iparág, ciklus függő. Amúgy Justy hova tűnt? Tehát írjatok bátran!
A minden nap, az ugye tegnap, mert a mai napnak még nincs vége, előtte pedig szépen kúszott felfelé, a tegnapi volt az első piros gyertya. Miért ne tartanánk? Változott valami a tervekben, várakozásokban? Azon kívül, hogy már megjelent a Wing, tulajdonosként és az IT-ban is?
Akko Invest