Ez ezért egy merőben más sztori lesz :) nem úgy intézték a közkéznövelést itt mint ott :) látszik is az árfolyamon :) sztem most csak figyelj, de nem adok tanácsokat inkább :) engem is beültettek wallisban, nem figyeltem, meg is szívtam, bár nagyon hosszú távon lehet az még jó történet. itt amennyit tudtam vettem, igaz h van 30k-ról is, de aztán mindent betoltam 18 körül, a gyöngyszem az 1db 16900-as vétel :DD
Csak ilyenkor meg nem tudom mit tegyek :D Mert hülye wallisban néztem ahogy 260ról visszazuhan... És itt egy ilyen limitközeli napon nehéz a kezemen ülni. Csak mi van, ha holnap is folytatja? És sajnos nem zsákoltam annyit, h darabolgassam. Na, egyelőre ülök és figyelek, mert amúgy hosszú távon lesz ez sztem nagy buli, ha kiderül, mit hoznak ide, meg splitelik. Csak közben itt az inger a hullámokat megjátszani. :)
Dehogy rossz, sőt! :D Igen, most látom, hogy volt már limiten ma. Cska a hülye OTP miatt nem látok semmit a kereskedésből, csak a késleltetett adatok alapján próbálom követni az eseményeket :D
Emellett OTC eladásokkal helyre rakták a közkezet. 25% lett a közkéz, úgy hogy ennek nagy része Ádámosi-hoz került. De figyeltek, hogy ne lépje át az 5%-ot, szétpakolták. Így még közkéznek számít az is.
Az OTP-n a PLOTINUS-ra tudsz megbízást adni, ami már nincs a tőzsdén... Az AKKO-t még mindig nem vették fel a kereskedhető papírok közé... Ma az OTP-sek kimaradnak egy körből.
mi a helyzet? Limiten? 23,2 a limit? Nekem nem sikerült az OTP vételi megbízás. Bevette, hogy teljesíthető, de átlépte a megbízásomat. Nem piacin tettem, hanem limitárasan, de feljebb. :( Még mindig nem látni semmit, pedig délután van.
Akko Invest