Való igaz, amiket írsz, helyénvalóak, és a kereskedési/befektetési pszichológiája is ez lehet. Ugyanakkor örülök, hogy Te is úgy látod, hogy valami oknál fogva az IT-nak nem adatott meg a tőkeemelés esélye/lehetősége. Tán a NEO megvétele is (ha lesz) másik IT-ra vár vagy nem tudom. Én azért remélem nem a Neo a fő, végső deal, és megvalósul az, hogy legyen végre a BÉT részvényszekciójában egy "A" ingatlankategóriára szakosodott ingatlanfejlesztő, -hasznosító, -építő cég végre, mert az hiánypótló lenne vagy itt vagy máshol (App?). Lehetséges azon ok is az árlecsorgatásra amit írsz, ugyanakkor én inkább a visszbartel miatti újbóli árkialakításra tippelek (szigorúan tipp) a részvények tekintetében, amit nem tudunk hol alakítanak ki. Meglátjuk mit hoz 2021/22.
Ha nem történik semmi, előfordulhat a stagnálás is és az esés is, ha már hosszú ideje nem történt semmi, és nem is lehet tudni, hogy mikor fog (max. a bennfentesek tudják), az emberek türelme kezd fogyni, más papírokba is átugranak inkább, sokan eladhatják. A nép megfigyelések nagyjából annyira kiszámíthatatlanok, mint a részvénypiacok. :D Nyilván az is szerepet játszott a lecsorgásban, hogy lejárt a tőkeemelés határideje, és nem adtak új felhatalmazást, pedig szeptemberben már tudták, hogy nem fognak tőkét emelni október végéig. Ez nem volt egy elegáns húzás. Mondjuk a közgyűlési felhatalmazás a legkevesebb, ha a Neo miatt össze fognak hívni egy közgyűlést, ott is felvehetik a napirendre, és elfogadja az it a rendkívüli jogrend alapján. Nem tudom, hogy van-e megállapodás a háttérben, szvsz inkább azért hagyták beesni egy kicsit az árat, mert az állandó modizásnak 1-1,5 éves távlatban magasak lehetnek a költségei és valahogy meg akarták téríteni ezt a költséget. Aztán lehet, hogy más oka van.
Ez olyan szintű papír ahol 2 naponta kéne 1 kötés, transzparenciában a Futuraqua szintjén áll, ahol szintén mutyi folyik. Ha nem kereskedik vki napi szinten az még nem ok arra h ne tartson stabil papírokat. Érdektelenség van, nincs rá kereslet.
De beszelni angol, es gmbh alkalmazott is vagyok madzsarban. Kb 1000szer leirtam hogy miert nem kereskedek napi szinten. De neked ez tok mindegy, mert nem jut el a szurke allomanyodik. Én tobbet a te kerdeseidre, megszolitasidra egy karaktert sem vagyok pazarolni. Jo vergodes.
Szóval nem beszélni angol, sem német, ezeket tanították maguknak faiskola telepítéskor?:DDD akko invest helyett ajánlott más vagyonkezelők ahol alkalmazottak tanulni Harvard, Yale, Carnagie Mellon University!
Annyi azért történt II. félévben, hogy RKGY, Steinberg úr belebegtetése (aki ECHO-ban felügyelőbizottsági elnök tudtommal, kicsit komolyabb ember, nyilván ahhoz a céghez ment), FÜGE itt arra, hogy valami valamikor esetleg lesz ha úgy van és minden összeáll (hír semmi azóta),tőkét már nem emelhet az IT, az IT-s vételek után meg lecsorgó árak. Nos, ha nem történne semmi, neutrálisak lennének a történések, az ár is stagnálna vagy hamarabb lemenne és ott maradna. Itt azonban következetes árleszorítás van és nem csak a türelmetlenség okán, hanem a sok mézesmadzag hókuszpókusz miatt ami a II. félévben történt, pedig az I. félévben szerintem nagyszerűen meg lett alapozva. Olcsón vehettek akkor a bennfentesek márciusban részvényt az öntőktől, Dayton 24%-ra felment, ehhez képest II. félévben Nutex-Enefis bűvésztrükköket láttak a kisbefektetők, ősztől pedig már áztató eső van, aminek alja nem is látszik, de azt tudjuk népi megfigyelések okán, hogy sokáig szokott tartani és a vége kiszámíthatatlan. Lehetséges egy új ármegállapodás is a háttérben, ami miatt le kell szorítani az árat. Nem lehet ez?
Akko Invest