Nem vagyok nagyágyú, kis hal vagyok. Nincsen egy db papíron sem és belső infóval sem rendelkezem. A mai megjelenésem technikai jellegű újítás: hol Opusban állítom fel reggel a masszázs ágyat, hol Akkóban. Ennyi, nem több.
sosem felejtem el, hogy egy szép nagy tömeget hitegettél a fórumon kamu indokokkal, nyilvánvalóan alaposan megkárosítva őket. Ilyenre csak egy velejében gonosz ember képes. Remélem azóta nem alszol nyugodtan 🙃 a tisztességről beszélj kispajtás, ne a szürkeállományról, ami nyilvánvalóan nálad nem szürke, hanem sötét. f.y.a.h.n.d.
Pár napja írtam: " A továbbiakat illetően meg sok lépés lehetséges, a sorrendet illetően csak tippelni tudnék, de az a sejtésem, hogy fel fognak pörögni a dolgok sok hírrel, sűrűsödő bejelentésekkel, növekvő forgalommal /és (sajnos) híguló fórum színvonvallal:), de majd csak túl éljük valahogy. /" A felpörgő forgalom és híguló fórum-színvonal már pipa!
A fundamentumokat figyelembe véve hogy a pék f.ba eshet akkor 15 százalékot durván 2 nap alatt ???? 😳 Ekkora esés csak szimplán károgásbol meg rinyálásbol azért nem jön össze.
Nem volt célom, hogy azt sugalljam, hogy akármilyen hasznod származott a mostani öntésből, de azért mégiscsak nevetséges, amit itt művelsz.Az általam leírtak alapján inkább a véleményedet tartsd meg magadnak. :D
Ne viccelj már légy szíves, milyen csődöt, max ha az árfolyampályát nézi egy laikus aki azt se tudja mi ez a cég csak a chartját lesi és persze a fundamentumokat egyáltalán nem veszi figyelembe. Kárognak és rinyálnak néhányan a piacon van mert elmaradt a kötelező vételi, ennyi az egész.
Akko Invest