Viccesek vagytok Petivel együtt! Pontosan tudjátok, hogy nem lesz ilyen napirendi pont és a tőkeemelést sem fogják eltolni! Mégegyszer mondom: tőkeemelés 2020. október 31-ig. Örülök, hogy próbáltok vigyázni ránk, de a 264 ft-ot is túléltük! Én nagyon jó jelnek érzem, hogy riogattok, de szerintem csak azt akarjátok, hogy sokan lemaradjanak! Én biztos, hogy nyakkendőt kötök az RKGy-re! Remélem, hogy Prutkay elnök Úr és az IT tagok is felveszik öltönyeiket. Ja és most tekintsünk el Korányi Tamás álszent, sületlen, megtévesztő gondolataitól, ha kérhetem! 😉
Engem azért foglalkoztat pár kérdés. Ki lesz az új tag. Ez alap. Tiszteletét teszi-e személyesen? Hányan és kik lesznek a RKGY-n. És a 4dik pont egyebek mindig érdekes szokott lenni. Oda még jó lenne ha RKGY előtt jönne pár javaslat írásban, hogy lehessen miről csámcsogni.
Év végére lazán meglehet a 790 is, persze ehhez jó hírek kellenek. Az USA elnökválasztás sztem nem fogja befolyásolni, az inkább a makropapírokra gyakorol hatást.
Az is lehet h már őszre meglesz. Márciusban azért zuhant akkorát mert pánik volt a piacon, benne volt h ide is begyűrűzik a káosz és nem tudják megakadályozni, fokozódott a recessziós félelem, ha ez nem ismétlődik meg akkor emelkedhet.
Akko Invest