Nutex topikból: “Csaba40január 27. Aki beragadt annak üzenem,türelem rózsát terem. Ne adjatok be semmilyen ajánlatot!!!!!! Várjátok ki a 6 hónapot!!!!! Visszateszik T kategóriába majd tudtok vele kereskedni. Ne eladásra rakjatok be ajánlatot!!!! Vegyetek belőle!!!!! Vételre tegyetek ajánlatot!!!
Igen, így van, én most jó gy.j. szàmítok és hogy TA alapon visszateszt lesz, valami 18 % volt az Rsi, ha szàmít valamit... Ezt a pozimat szarvasgomba turbo long certivel fedezem, 9: 45 hír..
Ez az idézet tőlem van, a kisbüfik topicjàba írtam. Majd megyek kukàzni tavasszal! Jó reggelt! Van egy kis probléma velem, kívàncsi vagyok rà, ki milyen mentàlis àllapotban van és mi a véleménye. A probléma az, hogy ilyen halàl nyugodt még nem voltam a jövő hetet illetően, amióta tőzsdézem. Főleg Richter.. én biztos vagyok az emelkedésben. Mivel én folyamatosan igyekszem figyelni a belső történéseire, ez furcsa szàmomra. Úgy vagyok nyugodt, hogy ez az érzés megdöbbentő is egyben. Fogalmam sincs, remélem, ez nem valami rossz előszele. 😂
a topicozó utolsó hozzászólásai: