A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
2,3 millió embert akar listázni a Vajda elvtárs? És kikből akarna majd megélni? Nem éltem a Rákosi korszakban de nem is akarok. Még a helyén van? Brüsszelben nem hiszem, hogy díjazzák az ilyesmit. :)
Teljesen kizárod a titkosszolgálati szálat? https://vilagfigyelo.com/ciganygyilkossagok-tul-sok-a-veletlen-hogy-elhiggyuk-gyurcsanyek-csak-benaztak/ "...a bűncselekményeket a négy elítélt követte el, azonban biztos vagyok benne, hogy voltak olyan segítőik, akik felkészítették őket a támadásokra. Ezt a sok pénzt, illetve önként segítő eszmetársakat is igénylő bűncselekmény-sorozatot a terheltek kizárólag a sor-, illetve szerződéses katonai múltjuk során szerzett tudásuk alapján nem tudták volna ilyen magabiztossággal végrehajtani."
Le volt ez zsírozva előre! Magam előtt látom, ahogy OV és ML beszélnek. OV - Most szépen átveszed az MVM-t, aztán kiveszed belőle a jutalékot, utána mi (az állam) szépen visszavesszük, aztán osztozunk! Nekem 70%, neked 30%, mert akarok még egy szigetet venni a horvátoktól! ML - Igenis, főnök! :))))
A Fidesz rendbeteszi az országot
link