Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Akkor gondolom nem vettél olyan ócska részvényeket, amik drágák , veszteségesek és még osztalékot sem fizettek soha... Tehát nem vettél 30 USD-n facebookot, Apple-t vagy Netflixet, vagy 300 USD-n Amazont. Jók a meglátásaid, csak így tovább!
Persze tartom,de bőven 20e felett vagyok.5e-en vagyok 1000db-al eladáson. (Ha tovább emelkedik 20e-re csökkentem majd a pakkom.) 55 az 5% akart lenni még lejjebb.Egyébként
még azt megjegyzem,hogy amikor 3000-ig vették a nagyok,majd beesett
2000 alá,akkor lehet azt használták ki,hogy a Humansofttól megvonta a
Microsoft a licencet és erre adták sokan a részvényt.Ami fontos,hogy több cégtől is megvonták,de a 4IG-től nem. Az is lehet,hogy hosszabb távon még ez a hír is pozitív lesz:)
Te már sok határt meghúztál és esést vártál:) Nem jött be. x9z5 Elég hiteltelen vagy. Amíg volt részvényed írogattál,hogy jó a papír.Most
eladtad és hirtelen nem jó:) Én az emelkedés elején írtam,hogy a nagyok
veszik és majd előfordul,hogy aki eladja nem fogja tudni vissza venni.
Minden szinten jönnek elő az eladók és a vevő okosan lassan veszi.
(Szerintem ha 1 vevő lenne már 3000-ig beejtette volna az árfolyamot,de
valószínű más is veszi és így nem tudja.Ha megnézed a grafikonját 3000 felettről is beejtették 2620-ig,majd onnét másnap 3100-on zárt.)Rengeteg
megrendelés várható a cégnél. Jön majd a nyereség is és az osztalék.
Ami nagyon fontos,hogy A kategóriába akarnak kerülni. Ez miatt a
hivatalos közkézt levitték 50% alá. (Csak az van benne,aki 5% feletti
tulaj.)Voltak akik felette voltak,de eladtak,hogy 55 alá kerüljenek. Közgyűlésen 73% volt a részvétel,na ez mit jelent? Eddig
a forgalom miatt nem lehetett A kategóriás,most valószínű ez is
teljesül. Akkora forgalom volt 1,5 hónap alatt,ami máskor egész évben
sem. Más kis papírnál nincs a közgyűlésen senki:) Itt még
valószínű az emelkedés elején járunk. Nem lehet tudni,hogy mi lesz a
teteje. Nincs más dolga a kicsiknek,mint a papírokban ülni és utazni a
nagyokkal. Annak nincs értelme,hogy eladás után károg valaki itt. Belevettél
az OTTbe aminek a bevétele a töredéke a 4IGnek,osztalékot még soha nem
fizetett,veszteséges és 1 éve még 32ft volt,te meg belevettél 300-ért.
Hát te tudod:)
"A legjobb cégek a BÉT-en azok amiket 2 számjegyű összegért meg lehetett venni tavaly!!!!!! Minden annyit ér amilyen a jövedelemtermelő képessége! " Ez egy epic mondat! :-)) Mennyi volt ezen cégek (Konzum, OPUS, Futuraqua, Est média, Ottone) jövedelemtermelő képessége tavaly? (Talán idén is?) Ha jól emlékszem mindegyik vaskos minuszt termelt...
Az látszik a 3700-3800 a határ, itt már annyi az eladó amit már nem tud felszívni a piac. A 4000-4500 Ft árfolyam szerintem nem elérhető, ahhoz már tényleg nagyon komoly pozitív hír kell. A különböző árszinteket nézve az elmúlt napokban, 3700-on van a legnagyobb forgalom, mintha ez lenne az egyensúlyi állapot.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...