Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem követed a sok hsz-t és írto szelektív az olvasási tudásod egy hsz-n belül is :s Kb egy harmad pakk ment el miközben kritizáltál minden másnap a forgalmas esés napjaiban. Aztán szakadás előtt vissza lett véve egy része , majd kb egy harmad pakk ment el tavaly 650 körüli átlagárral , tehát tragikusan rosszul mai árfolyam csúcshoz képest. Maradék pedig 700 átlaggal ma. Nincs ebben semmi dicsőség , mert ez volt a stratégiai pakk, nagyon rossz , talán 800 körüli átlag beker aron. Úgyhogy ez a kor veszteséges volt, amit a nagy nyerő 3500 körüli átlag kiszállóval sokszorosan ellentételezett. De attól még nagyon rosszul láttam elmúlt 9 hónap 4ig lehetőséget és teljesen bebuktam a tsys kavarást
Igen, a saját részvényeket többnyire 3-4 napra veszik, nagyon ritka az a cég, aki két hétnél tovább tartja a vett saját részvényeket. :) Ha meg a haveroknak akarnak kedvezni a saját részvény vásárlással történő árfolyamfelhajtással (ha nincs más ok az emelkedésre), akkor a haverok kedvéért saját magukat tömik ki, ez is profi hozzáállásra vall.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...