Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
menj már, épp meg akartalak dícsérni, hogy egyszer végre valós időben beírod, hogy mikor adtad el a pakkodat... Erre azonnal kiderül, hogy ez már csak a harmada volt, mert a többit még természetesen beszakadás előtt eladtad... Óriási arc vagy! :-))))
Valószínűleg lesz, de ilyen árakon egyre inkább negatív hírként fogadom... 600 alatt miért nem volt srv?? Ott kellett volna limit nélkül venni nekik , nem itt, ha a cég és a részvényesek érdekeit néznék, nem a spekuláns haverokét....
Akik tartják , mai 685 feletti záró esetén szerintem jó eséllyel remélhetik a 800as kiszállót. De ha azt meg is érinti , szerintem nagyon rövid időre, talán csak intraday csúcsként . Valószínűleg necces lesz, tehát 685 körül zárhat ma valahol
Sose volt annyi és sajnos csak az egy harmadàt se adtam el ma, a többi 700 alatt ment el tavaly illetve még tsys hír előtt folyamatosan kis csomagokban
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...