Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
rice2 kedd, 09:48
Előzmény: #56698  orbitalis

Szerintem ha akarnák bármikor felrobbanthatnák az árfolyamot.
Bejelenthetnék, hogy az elmaradt sajtótájékoztatót megtartják és ott pontos várható üzleti tervet ismertethetnének, üzletáganként, 2-3 évre előre.
Rheinmetall 2-3 alkalommal belevenne a papírba és a piacról kiszívna 300e-400edb részvényt és nyilatkozna, hogy olcsónak tartják, stb.
Mindenki ráugrana a papírra, még a külföldiek is.
Ilyen manőver 30%-40%-al tudná feljebb húzni az árfolyamot. Ha Muskkal szerződést kötnek az szintén.
Ha mind a 3 megvalósulna simán duplán lennénk, 1800 környékén és akkor még jönne majd a nyereséges negyedév is, min. a 3Q, de talán már a 2Q is az lesz.
Én tényleg úgy gondolom, hogy a cég teljesíti az ígéretét és a +400 milliárd beépül az árfolyamba.
924ft és 4milla
rice2 kedd, 09:37
Nekem van 1 olyan érzésem, hogy a kicsik nem ijednek meg a sok eladótól és hamarosan feljebb teszik a kereskedési sávot.
Cég körül sok a pozitív hír.
Jászai Elon Muskkal tárgyal, tegnap pedig jött 1 cikk a NATOról is:
https://hvg.hu/tudomany/20250106_nato-urinternet-tenger-alatti-kabel-szabotazs#rss
A 4IG novemberben bejelentett műhold programjában már szerepel, hogy a NATOnak is szolgáltatnának :D
Lehet itt is nagy szerencséje lesz a cégnek, mert nagyon felértékelődhet majd ez az üzletág.
.
Fekete Péter nyilatkozata alapján a következő 2 évben még 2 újabb országban megjelenhet a cég telekommunikációban. Valószínűnek tartom, hogy idén már lesz 1 akvi.
930ft és 2milla
Havi 100ft-ot kéne emekednie az árfolyamnak, hogy decemberben 2000 felett legyünk :D
Vezérek ezt ígérték! (Több mint 400milliárdos értékteremtést) HAJRÁ!
orbitalis kedd, 09:28
Az a kérdés, hogy a 930-at ki tudja-e venni a kopasz ma? :)
rice2 kedd, 09:05

5ös könyvben nyitás előtt 64edb eladó és kevés vevő. Érdekes.
929ft és 1milla
S.Worthington
S.Worthington kedd, 08:52
Előzmény: #56694  orbitalis
Köszi hogy megosztottad! Jó lenne egy Farkasfű féle chart elemzés ide a fórumra...
orbitalis hétfő, 21:08
https://invst.ly/18aq6m
hetesen már elég látványosan zár össze az ék.
orbitalis hétfő, 20:30
Előzmény: #56692  randomly
mobil telco infrát üzemben tartani nagyon nagy macera és szakember igényes.
a 4ig alapvetően it infrát üzemeltet (invitech) és nem első sorban mobil telco.
digit is it infrán működik.
szóval attól mert nem vettek mobiltornyokat, még van infra elég sok.
randomly hétfő, 20:22

Az olcsó nethez olcsó infrastruktúra is kellene.
Egy másik fontos, és az árazás szempontjából is fontos aspektus pedig az, hogy az értékes, és magas árazási szorzójú eszközök nem képezik a Vodafone Magyarország felvásárlásának részét, így egyrészt nincs benne ezeknek az eszközöknek a későbbi esetleges kiszervezési lehetősége, másrészt ez az érték „hiányzik” is a tranzakcióból, így annak árazásából is. Az ügy magyar szála, hogy 2020-ban az anyacégnél látható folyamatokhoz hasonlóan (és egyébként nemzetközi telco-trendekbe illeszkedően) a Vodafone Magyarországból is kiszervezték a passzív bázis állomás elemeket (tornyok, aktív elemek elhelyezésére szolgáló szekrények, konténerek, áramellátó komponensek) a Vantage Towers Zrt.-be. Ez utóbbi céget nem venné meg a 4iG és a magyar állam, vagyis a passzív infrastruktúra elemek nem kerülnének a vevőkhöz. 
https://www.portfolio.hu/uzlet/20221109/megvan-a-megallapodas-ertekes-eszkozt-ad-el-a-vodafone-577664
spartacus85 hétfő, 19:21
Szerintem itt most az volt a jó, hogy nem volt, aki lefele adja, így a vételek tudták felfelé tolni az árat.
KawaSzabi2 hétfő, 18:51
Előzmény: #56689  bully
Nem rossz!Csipegették is kicsit!Eddig a terveim szerint alakulnak itt a dolgok...
bully hétfő, 17:08
929 lett a záró 
akgell hétfő, 17:00
Előzmény: #56687  rice2
Amúgy hivatalosan nálunk is a tkom az egyetlen szolgáltató, de már 10 éve nincs szabad végpont kábeles nethez és nem is terveznek bővíteni azóta sem. De már nem is érdekel, mert ez a jelenlegi megoldás van olyan jó, mint a kábeles net. És ennél már csak jobb lesz, ha jön az 5G stb.
rice2 hétfő, 16:45
Előzmény: #56684  akgell

Az szép.
Hűségem volt. Utána meg vártam, hogy ONE legyen.
Nincs vezetékes szolgáltatásuk, itt nálam, de már rákérdeztem, hogy tudnak Telekomon keresztül.
Februárban majd átjövök.
Folyamatosan kell a cégnek az új ügyfél, úgy mint az új részvényes is :D
akgell hétfő, 16:30
Előzmény: #56683  rice2
Figyi nálam sincsen vezetékes net és tv sem, de Vodánál előfizettem Mobilnet XXL csomagra, plusz megvettem hozzá a legfaszább ZTE routerüket, amibe be lehet tenni a sim kártyát.
Teljesen fasza és stabil korlátlan netem van azóta és temerdek eszközzel is elbír a ZTE router egyszerre. Arról nem is beszélve, hogy fent van a tetőtérben és két fődémen keresztül is ban jel extender nélkül.
Ezelőtt csak cégeknek adtak ilyen korlátlan net csomagot és a Yettelnél voltam, de azt kikukáztam és átjöttem Vodahoz. A modern router is sokkal jobb, net is gyorsabb és stabilabb. Csak jót tudok róla mondani.
Atti67 hétfő, 16:20
Előzmény: #56683  rice2
Viccnek szántam.
akgell hétfő, 16:15
Előzmény: #56680  rice2
Hogy várhattál árfolyam ugrást, ha titkon magad sem bíztál meg bennük???!
Én átpakoltam már mindent hozzájuk, amit eddig tudtam. És az eszközöket is tőlük szereztem be, amit csak lehetett.
Most januárra is tervben van egy tv+mobil kombó.
rice2 hétfő, 16:15
Előzmény: #56681  Atti67

Vezetékes internet nincs a cégnek ahol lakom, de beszéltem 1 értékesítővel és a Telekom vonalán tudnak szolgáltatni. Hűségem már itt nincs és ezért tudok átmenni majd. 
Persze szándékosan megvártam az ONE indulását is.
Szerintem lesznek többen újak akik majd az ONEt választják.
Tartom a véleményem, hogy ha az állam áthozza az előfizetéseit az nagyon megnyomhatja majd a bevételt.
925ft
bully hétfő, 16:03
Ma nincs nagy eladó,  most épp egy gyökér adott el 2 darabot, 930 ról 925re nyomta le, gratulálok a teljesítményéhez!
Atti67 hétfő, 16:01
Előzmény: #56680  rice2
Hát rice ezt le se kellett volna írnod.Nagy 4IG fan vagy,azt a szolgáltatod a Telekom. Nálam a két gyerek+a feleségem digi-s(mobil) volt, most már ONE,én Vodás voltam,szintén ONE.A Vezetékes internet, kábel TV,vezetékes telefon szintén Digi,most már ONE.

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek