Örömmel konstatálnám a víziód beteljesülését, de azért én ennél szkeptikusabb vagyok a gyorsaságot és ígéreteket illetően. Az általad említett 400 milliárdos többlet érték jól hangzik, de mindenki tudja, hogy semmi sincs ingyen, Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen, szóval az akár újabb kötelezettségvállalás vagy részvénykibocsátás útján valószínűsíthető.
Az persze nagyobb várakozásokat eredményez részemről is, hogy a még kevésbé fajsúlyos vagy "alvó", tervezett tevékenységek komolyabb eredményekkel járuljanak hozzá a csoport eredményéhez a jövőben.
Nekem tetszik az a vízió is, hogy a "fejlődő világ" felé is nyitnak (pl.: tenger alatti kábel).
Egy olyan országnak, amelyet kizsigereltek, megfosztottak számos (természeti, humán) erőforrásától és ezáltal monokulturálissá tettek az elmúlt évszázad során, annak nagyon nagy szükséges van ilyen projektekre, gazdasági szereplőkre, szóval én nemcsak az esetleges saját boldogulásom, hanem az országunk, nemzetünk esetleges sikerét is szívesen látom benne.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.