Sziasztok. Nem irtam még ide a fórumra, nem is vagyok olyan szakértő mint itt néhányan, ezért előre is elnézést kérek ha hülyeséget kérdezek. Szerintetek a cikkben említett külföldi befektetők akkor fognak csak beszállni, ha teljesen lezárult a transzformációs folyamat, vagy már korábban is?
Hát ha így hazal 700 alatt lesznek még pánkikeladások, bár én abszolut worst case-nek is csak 640-et jósoltam, 695-ön már illene pattannia, hacsak 780-800-ig is.
nincs itt pánik eladás, ennyire ki van száradva a papír piaca...a cég feltűnően nem sztárolja magát, ez nem véletlen...felfelé sokkal gyorsabban fog menni, de ki tudja mikor és honnan, de az biztos, hogy nem a következő pár hónapban...
Számomra kicsit hihetetlen ez a 739es árfolyam. Mire ez a pánik eladás? Miért menekülnek a kicsik a papírból? Érthetetlen. Mivel nincsenek eredményvárakozások a cégtől, ezért újabb nagyok meg nem érkeznek a vételi oldalra. 739ft és 33milla
Szerintem nem lesz többé olyan, hogy AH. Lesz egy kereskedelmi és egy infrastruktura holdingcég és minden telcos 4IG érdekeltség ebbe a kettőbe lesz beleolvasztva. Nem lesz köztes megoldás és a kusza cégstruktúra 100%ig fel lesz számolva. Ez a transzformációs program quintessenciája. És igen az államot szerintem is az infrastrukúra cégben fogják kompenzálni egy nagyobb szelettel és a kereskedelmi részt cserébe simán bekebelezik. Aztán az állammal osztozunk majd az amortizációs költségrken, míg a kereskedelmi cégben katapultálni fog a nyereségxDxD
Úgy legyen.Már nagyon várjuk.Vehetné igazán a kopasz ezen a szinten,hiszen szerinte 2000-3000 között lenne a helye.Remélem,hogy nem az lesz mint a konzumban,hogy mindenki jól fog járni.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.