A legutóbbi brutális esés, független volt a pumásoktól. 2008 októberig büszkék voltak a buxra, azután csend.Toni Blair nem adja az itinelt, azóta bénák. Sztem tavaly októberben azért esett amerika, mivel a magyar helyhatósági választáson előre tört a fidesz. Az oti tavasz óta azért emelkedett mivel, az ep választáson előre tört a jobbik. 2010 májusra túl leszünk a világ gazdasági válság második fordulóján, azután, UP.
Az Mszp-s pannon puma bizonyítani akarja, hogy nálunk minden frankó. Ha Amerika emelkedik, mi miért ne tennénk?? 200 nap és választások. Addig még megnyomják. Majd zuhéééééééééééé
'945 után annyiszor lerabolták a föld országait, hogy nem fog rajtuk, sztem senki segíteni. Oroszországot kis hilyán velünk eggyütt a földbe döngölt Reagen "doktrina". Kínát, Tajvan miatt vették gazdasági embargó alá. ennek egyenes következménye a most kialakult Orosz-Kína kapcsolatok.
Az Obamának feladták a leckét, ha bukja világ hatalmi egypólusú csendőri szerepét, majd vele elvitetik a balhét. Szegény Barack a "sajtért betette a fejét az egér fogóba".
Törölt felhasználó2009. 10. 17. 12:10
...ha usa térdre rogyna, ami nem elképzelhetetlen, akkor majd a világ összekapar nekik egy pár milliárd dollár segélyt...egyébként is jár nekik segítség a világháború utáni gazdasági segítségük miatt...így fer..
..mindenesetre kíváncsi vagyok vajon meri-e valamelyik cég leminősíteni az USA-t a költségvetési deficitük miatt...mert az lehet, hogy kiborítaná a bilit...vagy akár az is elég lenne, ha valamelyik állam pl. kína benyújtaná a számláját...
nem tudom van-e jelentősége:
a tavaszi ralli 13 hétig tartott kábé, aztán 4 hét korrekció
azóta (júli 13. óta) eltelt 14 hét
4? hét korrekció jöhet?
aztán mikulás ralli? (nem tudom még mire, csak úgy, megszokásból, mint az eddigi emelkedés:))
tegnap 520 nyitottam még shortot, de beijedtem (oly közel és csábitó a 22k) és 440-nél visszavettem
Törölt felhasználó2009. 10. 16. 21:07
Amcsik szépen visszajönnek.:)Ááááá!SemmitSemmit nem viszek át.:)
hát nem úgy néz ki eddig hogy a hétfőn 500 nyító lehetne /bár még van majdnem 2 óra . Vettem :) gatyát 500-n oszt kikapcs. és elmentem a francba a fiammal lófrálni mert már felgyógyult . Utána még találkoztam az ex -el is és szintén egész jól eldumálgattunk végre vagy 4 év után.. 5re hazaértem és hát ezt találtam itt a hatin ..
a dev. ma elég drekk volt , benne vagyok 2 pozival már 3 napja ( cadaud/jpy ... azt a hülye fontot most hanyagolom mert a frász kitör tőle annyira bizonytalan , bár korrigált ő is rendesen ..
az usdjpy persze hogy nem követi a trendet , hiszen mint bázis gyengül a dodo , bár idönként felkapja magát egy két percre . Itt trend az, hogy elöbb utobb lesz e újjabb mélység.
( nem nagyon értem , mert a japcsi exportnak a 94 körüli a jó cumó, és a v.gazdaság jobb felépülésének is jobb az erősebb dodo . az meg szerintem hosszabb távon nem fog menni , hogy az us általánosan erősődik a valutája meg lemegy a pincébe ... ez így nagyon unfrankó cucc. Lópikulát "találnak" más valutát helyette , hiába erőlködnek - sztem .. )
jah... en meg lent zartam
majd radtam megint a felhuzasban
zaroban az utolso darabot is zartam
en 190-re tettem igy 166-on gond nelkul teljesult a vetel :)
8.6% :)
ja a tegnapi napot kihagytam 0.43% volt az a bizonyos nulla amit nullanak mondtam igy a ket nap 9%-ot kiszenvedtem nagy nehezen basszus :)
amugy sokkal lentebb vartam
mar lebegett elottem a napon beluli 10% nyero de hiaba esett uj minimumra dax es usa is itthon kurvara vettek a hatit 150 korul... nemtom miert...
mindegy jobb volt zarni nehogy hetfon megint megelepetes legyen egy 500-as nyitoval
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)